reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

Dziewczynki, jestem po wizycie, a w zasadzie po dwóch...
Niestety moje małe serduszko przestało bić 😢 Jeszcze 2 tygodnie temu było wszystko dobrze, dzisiaj lekarka nie znalazła tętna. Kazała mi czekać jeszcze tydzień, ale to nie ma sensu... Skoro zarodek urósł tylko 3 mm to dla mnie jest wszystko jasne... Od razu pojechałam prywatnie do innej lekarki i ubłagałam by mnie przyjęła. Potwierdziła, że serduszko już nie bije, dostałam skierowanie do szpitala... Dzisiaj wg OM zaczął się 10 tydzień. Bardzo chciałam żeby tym razem było dobrze... Czuję się tak dziwnie, że nawet nie płaczę, czuję tylko pustkę...

Mimi, nawet sobie nie zdajesz sprawy jak strasznie mi przykro! Tak bardzo chciałam, żeby na mnie zła passa się skończyła :( Wiem co teraz czujesz, o czym myślisz, jak to wszystko przeżywasz.... Dziewczyny napisały tu już wiele ciepłych, mądrych, wspierających słów, tylko to nie takie łatwe, żeby przejść nad TAKĄ stratą do porządku dziennego jak gdyby nigdy nic. Na wszystko trzeba nam czasu. Ściskam Cię serdecznie i przesyłam resztki pozytywnej energii i z pokładami siły. Musimy jakoś dać radę! 😘

reklama
Jestem za! Mogę się tym zająć tylko po nowym roku, gorący moment bo mam chłopa w domu na tymczas [emoji38]

Jesteś wielka!!! [emoji177][emoji177][emoji177][emoji177]

Dobry pomysł łatwiej będzie się zorientować kto jest na jakim etapie

raz dziennie z rana można go wrzucić tu na forum bierzące lub wstawić go na pierwszej stronie wtedy będzie dostępny do wglądu bez konieczności szperania po stronach

A tak poza tym Siostry, kurde, pojechałam dzisiaj na wizytę, oczywiście milion godzin opóźnienia, a lekarz powiedział że ma chore dziecko i przyjmuje tylko do 19, i nie załapałam się. Cudem zapisałam się na drugiego stycznia, leki mi się kończą już 😬

A tak poza tym Siostry, kurde, pojechałam dzisiaj na wizytę, oczywiście milion godzin opóźnienia, a lekarz powiedział że ma chore dziecko i przyjmuje tylko do 19, i nie załapałam się. Cudem zapisałam się na drugiego stycznia, leki mi się kończą już 😬
Wlasnie mialam pytac czy juz po wizycie czy w nocy wizytujesz 😂

Kochane ja też po wizycie na szczęście wszystko ok i u mnie i u fasolki [emoji3590] gin mówił żebym powtórzyła badanie moczu na posiew i wtedy okaże się czy to nie jakaś infekcja bo same bakterie to norma i czest zdarzają się w ciąży. Póki co nie ma co faszerowac się antybiotykami [emoji3526] Dołączam fotkę fasolki [emoji3059]
IMG_20191230_210737.jpeg

reklama
Kochane ja też po wizycie na szczęście wszystko ok i u mnie i u fasolki [emoji3590] gin mówił żebym powtórzyła badanie moczu na posiew i wtedy okaże się czy to nie jakaś infekcja bo same bakterie to norma i czest zdarzają się w ciąży. Póki co nie ma co faszerowac się antybiotykami [emoji3526] Dołączam fotkę fasolki [emoji3059]Zobacz załącznik 1062398

Pięknie [emoji177] gratulacje

Do góry