reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Kochane ja też po wizycie na szczęście wszystko ok i u mnie i u fasolki [emoji3590] gin mówił żebym powtórzyła badanie moczu na posiew i wtedy okaże się czy to nie jakaś infekcja bo same bakterie to norma i czest zdarzają się w ciąży. Póki co nie ma co faszerowac się antybiotykami [emoji3526] Dołączam fotkę fasolki [emoji3059]Zobacz załącznik 1062398
Jakie pięknie zdjęcie! W 3D?:-) który tydzień ?

Mimi1987
bardzo mi przykro:( trzymaj się kochana

Palenie rzuciłam w 2011...Mnie czasem tesknie za lampka czerwonego dobrego wina albo drineczkiem ..... no ale niestety.... karmić zamierzam z 6 mc wiec jeszcze trochę potrwa posucha.
na sylwestra idziemy z 3,5 letnia corka, gdzie będzie więcej dzieci wiec raczej spokojnie będzie:) mój ukochany odkąd jesteśmy w ciąży postanowił nie tykać solidarnie alkoholu. Stwierdził ze przy okazji może schudnie kilka kg. Dostał 2 razy dyspense w Święta ;) ale na sylwestra będzie bezalkoholowo.

U mnie najbliższa wizyta 8 stycznia. Już się nie mogę doczekać i oczywiście stresik jest co tam u groszka....
masz bardzo fajnego męża, podoba mi się taka solidarność w cierpieniu 😁
A tak poza tym Siostry, kurde, pojechałam dzisiaj na wizytę, oczywiście milion godzin opóźnienia, a lekarz powiedział że ma chore dziecko i przyjmuje tylko do 19, i nie załapałam się. Cudem zapisałam się na drugiego stycznia, leki mi się kończą już 😬
nieźle to trzeba mieć pecha 😜 dobrze, że z humorem podchodzisz do tego, ja bym w moim stanie wylała morze łez albo darła się tam jakaś biedna recepcjonistkę 😖 hormony rzadza!
Kochane ja też po wizycie na szczęście wszystko ok i u mnie i u fasolki [emoji3590] gin mówił żebym powtórzyła badanie moczu na posiew i wtedy okaże się czy to nie jakaś infekcja bo same bakterie to norma i czest zdarzają się w ciąży. Póki co nie ma co faszerowac się antybiotykami [emoji3526] Dołączam fotkę fasolki [emoji3059]Zobacz załącznik 1062398
Fasolka super, jaka już duża!
Nie spotkałam się z takim podejsciem do infekcji, moja poprzednia bardzo pilnowała żeby nic nie było, raz dała antybiotyk, raz leczyla mnie tymi ziołowymi tabletkami bez recepty, odpukać już się bakterie nie powtórzyły. Nie miałaś żadnych innych objawów infekcji? Może próbka źle pobrana? Ja kiedyś źle pobrałam i w jednym badaniu wyszły bakterie, a jak dałam na posiew to juz nic nie urosło.

Wiesz co on powiedział, że jak są leukocyty w moczu mocno podwyższone to to świadczy o infekcji i mówił, że właśnie najlepiej jest zrobić badanie moczu na posiew wtedy wszystko jest czytelne. Powtórzę i zobaczymy co z tego wyniknie [emoji3526]
Nooo fasolka rośnie [emoji3059]
masz bardzo fajnego męża, podoba mi się taka solidarność w cierpieniu [emoji16]
nieźle to trzeba mieć pecha [emoji12] dobrze, że z humorem podchodzisz do tego, ja bym w moim stanie wylała morze łez albo darła się tam jakaś biedna recepcjonistkę [emoji37] hormony rzadza!

Fasolka super, jaka już duża!
Nie spotkałam się z takim podejsciem do infekcji, moja poprzednia bardzo pilnowała żeby nic nie było, raz dała antybiotyk, raz leczyla mnie tymi ziołowymi tabletkami bez recepty, odpukać już się bakterie nie powtórzyły. Nie miałaś żadnych innych objawów infekcji? Może próbka źle pobrana? Ja kiedyś źle pobrałam i w jednym badaniu wyszły bakterie, a jak dałam na posiew to juz nic nie urosło.

reklama
Usg mam prywatnie 2.01 na 18.00 ale będzie poślizg bo tem lekarz dużo czasu poświęca pacjentka. A 14.01 mam na 17.10 u lekarza który bedzie prowadził ciaze. Takze będziesz pierwsza [emoji5]
Pisałaś kochana że też masz wizytę w czwartek na którą ja mam na 14.20

Do góry