To trzymam kciuki, żeby było czysto! Wiesz, że w sumie to logiczne, co on mowil, ja całą ciążę mam leukocyty podwyższone i ciężko to u mnie wyłapaćWiesz co on powiedział, że jak są leukocyty w moczu mocno podwyższone to to świadczy o infekcji i mówił, że właśnie najlepiej jest zrobić badanie moczu na posiew wtedy wszystko jest czytelne. Powtórzę i zobaczymy co z tego wyniknie [emoji3526]
Nooo fasolka rośnie [emoji3059]
reklama
Pisałaś kochana że też masz wizytę w czwartek na którą ja mam na 14.20
Ja też w czwartek
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Mam nadzieje ze będą same dobre wieści
Ja też w czwartek
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Ale fasolka i calkiem inaczej to wyglada w 3 d. Ja mojego aniołka tez mam. W 3d praktycznie pozniej lekarz po pomiarach robił 3d zeby miec pamiątki. Pozniej dzieciaczki wyglądają słodko. I powiem. Szczerze ze identycznie po porodzie
Kochane ja też po wizycie na szczęście wszystko ok i u mnie i u fasolki [emoji3590] gin mówił żebym powtórzyła badanie moczu na posiew i wtedy okaże się czy to nie jakaś infekcja bo same bakterie to norma i czest zdarzają się w ciąży. Póki co nie ma co faszerowac się antybiotykami [emoji3526] Dołączam fotkę fasolki [emoji3059]Zobacz załącznik 1062398
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
No to w czwartek bedzie nas wysyp
Ja też czwartek [emoji4][emoji4][emoji4] na 9,00.
Sanka97
Fanka BB :)
Myślałam, że masz kilka dni starszą ode mnie, ja termin według OM 16 sierpnia, ciekawe jak to będzie według USG. Może w piątek się dowiem [emoji848]Oooo mamy ten sam termin!
A z usg jaki wyszedł wiek ciąży ?
Jastia
Oby wszystko było ok.No to w czwartek bedzie nas wysyp
reklama
MalyGosc
Oooo, ja tez mam w czwartek na 7:00 rano
Ale bez USG.
USG 10.01 na 8:40
Jeszcze się nie denerwuje, a chyba nawet troszkę cieszę, ze jeszcze tyle dni, bo boje się, ze usłyszę zła wiadomość. A tak to mogę się cieszyć się moja Fasolinka
Ale bez USG.
USG 10.01 na 8:40
Jeszcze się nie denerwuje, a chyba nawet troszkę cieszę, ze jeszcze tyle dni, bo boje się, ze usłyszę zła wiadomość. A tak to mogę się cieszyć się moja Fasolinka