reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Jak długo leżałaś w szpitalu? Udało się usunąć całość tabletkami? Czy po takim 'czyszczeniu' dostaje się zwolnienie lekarskie?
5 dni. To wszystko zależy jak szybko zaczniesz się oczyszczać. U mnie sue udało wszystko ale duzo tabletek musiałam wziąć. Nie chciałam zabiegu bo po zabiegu starać się o dziecko można chyba po 4 miesiącach do pół roku A po tabletkach wystarczy odczekać jeden cykl.2 tyg chyba dostałam od lekarza L4.

Hej Mamuśki ;) ja dzisiaj 7t2d, ani razu nie wymiotowałam, mam tylko mdłości dosc czesto i wyczulony zapach.
Kolejna wizyta 3.01 modle sie o serduszko❤️ W 6t jeszcze nie bylo, tylko dam pecherzyk z zarodkiem.

Wczoraj mąż złapał grype żołądkowa, zawiozłam go na pogotowie bo naprawde kiepsko sie czul. Dzisiaj spimy oddzielnie zeby mnie nie narażać ;)

Dzięki Dziewczynki, że mnie nie przepędziłyście :tak: Trzymam się jako tako, swoje już chyba wypłakałam i choć nastawiam się, że usłyszę to najgorsze na wizycie w czwartek 02/01/2020 to mimo wszystko wciąż mam jakiś cień nadziei, że może ten doktor się nie pomylił - ciąża faktycznie 2 tygodnie opóźniona i zobaczę to upragnione serducho...
W piątek przeryczałam całą noc i rano jak się obudziłam przyszedł do mnie synek i z płaczem mi mówi, że on chce mieć siostrę (absolutnie nie wiedział nic, że myślę, że jestem w ciąży). Ja gały na niego i się pytam czemu płacze. On mi mówi, że śniło mu się, że ma siostrę i on tą siostrę chce. Wytłumaczyłam mu, że nie będzie siostry bo mama nie ma w brzuchu dzidziusia to mnie poprosił, żebym się modliła codziennie, żeby on miał siostrę. To pewnie jakiś przypadek, ale tak mi było nieswojo, że szok. Syn naprawdę nic a nic nie wiedział, nawet nie uroniłam przy nim ani jednej łzy....
Przy mojej drugiej biochemicznej mój syn przytulił
Się do brzucha i mówił „masz tam dzidzie”.
a ja ze nie choć test był pozytywny ale czułam ze będzie biochemiczna. Za dwa dni @ syn podszedł położył głowę na brzuchu „nie ma juz dzidzi”.
Nie wiedziałam jak się nazywam. Szok.

5 dni. To wszystko zależy jak szybko zaczniesz się oczyszczać. U mnie sue udało wszystko ale duzo tabletek musiałam wziąć. Nie chciałam zabiegu bo po zabiegu starać się o dziecko można chyba po 4 miesiącach do pół roku A po tabletkach wystarczy odczekać jeden cykl.2 tyg chyba dostałam od lekarza L4.
Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź. Nie wiesz czy to L4 to koniecznosc? Wolalabym wrocic od razu do pracy i nie przyznawac się w ogole co sie stalo bo nie zniose gadania poza plecami i falszywej litosci.

Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź. Nie wiesz czy to L4 to koniecznosc? Wolalabym wrocic od razu do pracy i nie przyznawac się w ogole co sie stalo bo nie zniose gadania poza plecami i falszywej litosci.
Myślę że kilka dni powinnaś ale wszystko zależy od tego jak się będziesz czuła. Ja miałam krwawienia jeszcze po powrocie do domu.

Przy mojej drugiej biochemicznej mój syn przytulił
Się do brzucha i mówił „masz tam dzidzie”.
a ja ze nie choć test był pozytywny ale czułam ze będzie biochemiczna. Za dwa dni @ syn podszedł położył głowę na brzuchu „nie ma juz dzidzi”.
Nie wiedziałam jak się nazywam. Szok.

No szok! Tez taki przezylam! Co te dzieci mają w sobie, ze wszystko wiedzą.... moj syn teraz codziennie rano przychodzi i mnie pyta czy sie modlilam tak jak obiecalam.... 😨 Dodam, ze do kosciola to chodzimy z raz/dwa razy w roku....

reklama
Do góry