reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Powiem wam. dziewczyny ze ta 1 wizyta mnie stresuje. Czy wszystko jest ok? Czy serduszko juz bedzie? Czy zarodek jest w dobrym miejscu? Zazdroszcze tym które to maja za soba.

Bardzo mocno bede trzymac kciuki Za wizytt! My juz ogladalismy wozki w tej straconej ciazy w tym roku i wybralismy Wiec chyba zostanie ten bo nam sie bardzo podobal.. ale nie pamietam jego nazwy 😂 jak zobacze w sklepie to bede wiedziec ktory hehe

reklama
Miło że z nami jesteś:). Myślałam o Tobie wczoraj. Jak się trzymasz?
No proszę, miło że wpadasz do nas, nie mam komu opowiadać moich perwersyjnych snów 😅 jak się czujesz? Trzeba nam Twojego pozytywnego wjazdu 😅
Podczytuj ile wlezie, zawsze będziesz jedną z nas! 😊 Jak się czujesz? Dzieje się coś?? Kiedy dokładnie masz wizytę teraz? Ja cały czas mam nadzieję, że jeszcze się okaże że wszystko u Ciebie jest ok!

Dzięki Dziewczynki, że mnie nie przepędziłyście :tak: Trzymam się jako tako, swoje już chyba wypłakałam i choć nastawiam się, że usłyszę to najgorsze na wizycie w czwartek 02/01/2020 to mimo wszystko wciąż mam jakiś cień nadziei, że może ten doktor się nie pomylił - ciąża faktycznie 2 tygodnie opóźniona i zobaczę to upragnione serducho...
W piątek przeryczałam całą noc i rano jak się obudziłam przyszedł do mnie synek i z płaczem mi mówi, że on chce mieć siostrę (absolutnie nie wiedział nic, że myślę, że jestem w ciąży). Ja gały na niego i się pytam czemu płacze. On mi mówi, że śniło mu się, że ma siostrę i on tą siostrę chce. Wytłumaczyłam mu, że nie będzie siostry bo mama nie ma w brzuchu dzidziusia to mnie poprosił, żebym się modliła codziennie, żeby on miał siostrę. To pewnie jakiś przypadek, ale tak mi było nieswojo, że szok. Syn naprawdę nic a nic nie wiedział, nawet nie uroniłam przy nim ani jednej łzy....

Do góry