oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Ja w czwartek[emoji4]
Pooglądać zawsze można. Kto wizytuje w najbliższym czasie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pooglądać zawsze można. Kto wizytuje w najbliższym czasie?
Między nami jest różnica 3 dni, wywnioskowałam to z usg.Nie dostałam skierowania na NFZ, idę robić prywatnie.Kochana a w którym jesteś tygodniu? Prenatalne robi się od 11 do 13+6, ja robię w 12+4. Nie powiem, stres to jest cholerny dostałaś skierowanie na NFZ?
Ja tez 3.01. O której godzinie?Hej, dawno się nie odzywałam ale na bieżąco czytam co u was słychać [emoji6]
Dzisiaj kończę 7tc. Wizytę mam 3.01, nie mogę się doczekać. Mam nadzieję, że w końcu usłyszę serduszko [emoji3059]
Tak już mnie to bieganie denerwuje Mój się tylko pyta: znowu idziesz? hahaTez biegacie do toalety na siusiu co chwile? Ja od kilku dni. W nocy mnie budzi pęcherz.
Miło że z nami jesteś. Myślałam o Tobie wczoraj. Jak się trzymasz?
No proszę, miło że wpadasz do nas, nie mam komu opowiadać moich perwersyjnych snów jak się czujesz? Trzeba nam Twojego pozytywnego wjazdu
Podczytuj ile wlezie, zawsze będziesz jedną z nas! Jak się czujesz? Dzieje się coś?? Kiedy dokładnie masz wizytę teraz? Ja cały czas mam nadzieję, że jeszcze się okaże że wszystko u Ciebie jest ok!