reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

Mojej mamie się dzisiaj śniło że kupowała nam wózek dla dziewczynki. Oby proroczy sen. Wózki już też oglądałam na allegro ale jakoś żaden nie wpadł mi w oko. A ty jaki masz na oku?
Mojej mamie się dzisiaj śniło że kupowała nam wózek dla dziewczynki. Oby proroczy sen. Wózki już też oglądałam na allegro ale jakoś żaden nie wpadł mi w oko. A ty jaki masz na oku?
Bexa Chrom
Niezależnie czy dziewczynka (Lena) czy chłopczyk (Antoś)
No chyba kurcze że bliźniaki to zoonk

Załączniki

• Screenshot_20191229_212305.jpg
    Screenshot_20191229_212305.jpg
    199,9 KB · Wyświetleń: 94
reklama
Mamy espiro next i zapewne już przy nim zostaniemy, ale przyda mu się mały serwis, bo zdarza mu się złożyć w trakcie jazdy.

Cześć Dziewczyny. Ja się nieśmiało witam. Jestem po poronieniu ( 2 ciąża-12.10.2019) .
1 szczęśliwie donoszona zdrowy Synek 14 miesięcy skończone :)
Dzisiaj 33 Dzień cyklu ale to u mnie trochę normalne bo mam dłuższe. W piątek robię test. Ostatni okres 16 listopada. Termin pokazuje na 27 sierpnia
Tyle z cyferek.
Bardzo chciałabym z Wami zostać.
Pozdrawiam wszystkie Mamusie :)
Cześć :) pamiętasz mnie ?

reklama
Hej, dawno się nie odzywałam ale na bieżąco czytam co u was słychać [emoji6]

Dzisiaj kończę 7tc. Wizytę mam 3.01, nie mogę się doczekać. Mam nadzieję, że w końcu usłyszę serduszko [emoji3059]

Do góry