reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Tylko pół dnia tu nie zaglądałam, a tu tyle czytania [emoji16]
Rozkręcacie się Dziewczynki [emoji41]

Ja się rzuciłam w wir wyprzedaży i nawet udało mi się kupić kilka fajnych ciuszkow w H&M mama z dużą obniżką

Co do zwierzaków to u mnie dwa psy rasy kundelek i kot brytyjczyk
A co do tatuaży to coś tam namazane na stopie i przedramieniu [emoji6]

Pisałyscie o tatuażach. Ja mam na bliźnie po wyrostku robaczkowym i teraz się zastanawiam czy może zacząć go czymś smarować? Ciekawe czy bardzo się zmieni przy rosnącym brzuszku?

Pisałyscie o tatuażach. Ja mam na bliźnie po wyrostku robaczkowym i teraz się zastanawiam czy może zacząć go czymś smarować? Ciekawe czy bardzo się zmieni przy rosnącym brzuszku?
Ja wprawdzie mialam tylko 1 przy pierwszej ciazy nic się z nim nie działo
A teraz hmm... Raczej niczym specjalnym nie, niemamy na to wpływu cicha nadzieję że skóra wróci do stanu sprzed ciazy

Mojej mamie się dzisiaj śniło że kupowała nam wózek dla dziewczynki. Oby proroczy sen. Wózki już też oglądałam na allegro ale jakoś żaden nie wpadł mi w oko. A ty jaki masz na oku?

reklama
Do góry