budkaa
Fanka BB :)
Mam papierowaWy dziewczyny macie kartę ciazy taka papierową czy elektroniczną?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam papierowaWy dziewczyny macie kartę ciazy taka papierową czy elektroniczną?
Mysle ze wieczorem nie ma sensu robic skoro z porannego moczu wczoraj taki bladzioch wyszedl. Poczekaj pare dni albo rano zrob jutro skoro testy maszChyba zrobię dziś jeszcze wieczorem bo nie wytrzymam do rana. Ale czy coś wyjdzie, pewnie nie [emoji57]
Kiedyś gdzieś rozmawiałyśmy o tym z adminka i polityka prywatności zdjęć, postów i innych u babyboom jest dużo lepsza, niż u Facebooka.My z sierpniowkami 2016 mamy tajna grupe na fejsie i tak siedzimy tam juz 4 lata. Super sprawa[emoji846] nikt nic nie widzi, grupa sie po nazwie niw wyswietla tylko czlonek moze kogos zaprosic. Wiem ze z innych forum tez robily na fejsie podobne [emoji846]
Wydaje mi się, że samej wody min. 2 litry. Kawa i herbata odwadniają i za każdą szklankę trzeba wypić dodatkową szklankę wody, więc w sumie lepiej nie picSiostry, jakie ilości płynów powinnyśmy wypijać dziennie? Lekarz na USG kazała mi dużo pić, ale dużo to znaczy ile? Ciężko wypić mi więcej niż dwa litry wody, a nie piję kawy a herbatę bardzo rzadko
Ok, nawet nie wiedzilaam ze takie forum mozna zrobic prywatne my bylysmy wtedy na innym forum i tam sie nie dalo stad byl pomysl z fejsemKiedyś gdzieś rozmawiałyśmy o tym z adminka i polityka prywatności zdjęć, postów i innych u babyboom jest dużo lepsza, niż u Facebooka.
Nie wytłumaczę tego dokładnie co i jak, ale no. Tak jest [emoji23]
@aniaslu przypomnisz jak to było?
Dwa litry to może jeszcze utargam, ale nie wiem czy to nie za mało z herbaty mogę całkowicie zrezygnować, nie wchodzi mi bardzo a kawy nigdy nie lubiłamWydaje mi się, że samej wody min. 2 litry. Kawa i herbata odwadniają i za każdą szklankę trzeba wypić dodatkową szklankę wody, więc w sumie lepiej nie pic
Ja z wodą tez mam problem, pije ja na siłę herbaty nigdy nie piłam, raz na kilka miesięcy a teraz codziennie kawę jedną dwie dziennie pije tzn dwie robię a łącznie może się jedna z tego uzbieraSiostry, jakie ilości płynów powinnyśmy wypijać dziennie? Lekarz na USG kazała mi dużo pić, ale dużo to znaczy ile? Ciężko wypić mi więcej niż dwa litry wody, a nie piję kawy a herbatę bardzo rzadko