Oguśka
Fanka BB :)
Jestem zaTo dawajcie znac kto jest za[emoji16] a ja napisze do aniaslu [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem zaTo dawajcie znac kto jest za[emoji16] a ja napisze do aniaslu [emoji16]
Znam ten problem. Ja mam od dłuższego czasu większe problemy z tym. Czasami mnie to do łez doprowadza często łykałam tabletki na przeczyszczenie bo bol brzucha był nie do wytrzymania. Dosłownie dzisiaj zamówiłam syrop który można brać w ciąży bo tak się nie da żyć.Ja dzisiaj wyjatkowo pomarudze. Od paru dni mam mega zaparcia.. kibelek to koszmar i mnie dzisiaj tak brzuch boli ze nawet nie dam rady corki ogarnac tylko zrobi to maz a ja wskakuje pod kolderke. ale to pewnie jelita..
Na zaparcia polecam dupalak syrop podobny do laktulozy ale silniejszy i działa łagodnie A nie drastycznieZnam ten problem. Ja mam od dłuższego czasu większe problemy z tym. Czasami mnie to do łez doprowadza często łykałam tabletki na przeczyszczenie bo bol brzucha był nie do wytrzymania. Dosłownie dzisiaj zamówiłam syrop który można brać w ciąży bo tak się nie da żyć.
Mysle ze wieczorem nie ma sensu robic skoro z porannego moczu wczoraj taki bladzioch wyszedl. Poczekaj pare dni albo rano zrob jutro skoro testy masz
Jeśli widzisz jakiś cień to jutro rano powinno być widać coś więcejZrobię jutro rano. Miejmy nadzieję że wyjdzie cokolwiek [emoji4]