reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Ja dzisiaj wyjatkowo pomarudze. Od paru dni mam mega zaparcia.. kibelek to koszmar i mnie dzisiaj tak brzuch boli ze nawet nie dam rady corki ogarnac tylko zrobi to maz a ja wskakuje pod kolderke. ale to pewnie jelita..

Wiadomość do administracji poszla.
Co do wody to u mnie idzie jej zawsze duzoooo zgrzewka na 2 dni. Lekko gazowana obowiązkowo.
Kurcze dziewczyny biorą mnie omdlenia, wlasnie skonczylam strzyc syna.... Masakra myslalam ze nie skoncze jak usiadlam to ciemno przed oczami.... Kurde juz widze siebie w pracy! Pracuje w cateringu 6 zaczynamy po przerwie świątecznej .

Witam nowe mamuski, fajnie ze nas tak duzo [emoji4]

Witam po świętach [emoji4]
U mnie 7+6 2 idę na usg mam nadzieję że zobaczę [emoji173] . Miałam taki sen że byłam z moim m na usg i żeśmy widzieli bijące serduszko mam nadzieję że się sen sprawdzi
Moje objawy raz są raz nie ma , dziś mamo co w autobusie nie zemdlalam czytając forum [emoji39] , pamiętam że tak to miałam przy córce też żadnych objawów tylko jak spadał cukier to do omdlenia prowadziło
więc może to dziewczynka w sumie to wszystko jedno aby było i rosło zdrowe
W domu nikt nie wie czekamy na serduszko . Ja na l4 wszyscy myślą że ze względu na rwe kulszowa bo mnie zlapala[emoji853]

Witam nowe koleżanki
Oby nas przybywało A nie ubywalo przykro mi że wielkiej mi się nie udało [emoji45]

Dziękuję za miłe słowa [emoji3059][emoji3059][emoji3059]
Co do picia wody, to ciężko idzie. Niestety nie daje rady pić nawet 1,5l wody dziennie [emoji43]. Chociaż jak kładę się spać i jak wstaje, to mam takiego kapcia w buzi. Ale co wypije więcej niż kilka lykow to czuję jak mi ta woda podchodzi do gardła. Mogę wypić szklanke soku, ale przez dłuższy czas czuje dyskomfort. Nie mieści mi się w brzuchu po prostu! [emoji23]

Ja dzisiaj wyjatkowo pomarudze. Od paru dni mam mega zaparcia.. kibelek to koszmar i mnie dzisiaj tak brzuch boli ze nawet nie dam rady corki ogarnac tylko zrobi to maz a ja wskakuje pod kolderke. ale to pewnie jelita..
Znam ten problem. Ja mam od dłuższego czasu większe problemy z tym. Czasami mnie to do łez doprowadza :( często łykałam tabletki na przeczyszczenie bo bol brzucha był nie do wytrzymania. Dosłownie dzisiaj zamówiłam syrop który można brać w ciąży bo tak się nie da żyć.

Witam i ja :)! Czytam Was praktycznie od poczatku ale dopiero postanowiłam napisać :)! U Nas jest dzisiaj 7+6 termin ma 10 sierpnia, usg ostatnie w 6+5 i piekne serduszko słyszałam :) wg CRL i ostatniej miesiaczki wychodzi tak samo :)
W lipcu poronienie, pozniej nie udawało sie zajść, a teraz mam swoja fasolke :)!
Niestety od kilku miesiecy zmagam sie z zapaleniem pecherza nawracajacym i właśnie kończe drugi antybiotyk w ciaży :( pierwszy raz trafiłam do szpitala z krwiomoczem w 5 tyg ciąży
To będzie moje pierwsze dziecko i mam nadzieje, że wszystko bedzie dobrze u Nas wszystkich :)
Pozdrawiam

Znam ten problem. Ja mam od dłuższego czasu większe problemy z tym. Czasami mnie to do łez doprowadza :( często łykałam tabletki na przeczyszczenie bo bol brzucha był nie do wytrzymania. Dosłownie dzisiaj zamówiłam syrop który można brać w ciąży bo tak się nie da żyć.
Na zaparcia polecam dupalak syrop podobny do laktulozy ale silniejszy i działa łagodnie A nie drastycznie
Ja tylko przez święta miałam problem A tak to do 3 razy dziennie potrafie

reklama
Do góry