reklama
Mimi1987
Fanka BB :)
Ja również życzę Wam kochane Sierpnióweczki spokojnych, pełnych wzruszeń Świąt (wiele z nas dziś informuje bliskich o wielkich zmianach w naszym życiu ). Życzę, aby ten czas był dla Was magiczny, spędzony w miłej atmosferze wśród rodziny i przyjaciół.
U
użytkownik 192
Gość
Jednak ciężko na dłużej zrezygnować z forum
Na szybko przeczytałam, gratuluje serduszek.
@martini31 bardzo Ci współczuje. Przytulam. Trzymaj się!
Dziewczyny pogodnych i spokojnych Świąt!
Dobrego samopoczucia.
Na szybko przeczytałam, gratuluje serduszek.
@martini31 bardzo Ci współczuje. Przytulam. Trzymaj się!
Dziewczyny pogodnych i spokojnych Świąt!
Dobrego samopoczucia.
Wielka Mi :)
Karolaa134
Ja dopiero teraz mam chwilę, życzę wam spokojnych, rodzinnych i pelnych nadzieji Świąt Bożego Narodzenia ❤❤
U
użytkownik 192
Gość
Która się dzisiaj pochwaliła rodzinie? Do mnie dzwonili rodzice i rodzeństwo z Polski ale nie miałam odwagi, czekam do 3 stycznia. Podczas rozmowy z mamą nagle usłyszałam „a co Ty taka zamyślona jakbyś się czymś martwiła”.
„nie nie mamo, szkoda ze tak na odległość święta - tylko o to mi chodzi”. Musiałam wybrnąć z sytuacji
„nie nie mamo, szkoda ze tak na odległość święta - tylko o to mi chodzi”. Musiałam wybrnąć z sytuacji
SierraP
Ja jadę dzisiaj do rodziców i nie będę im mowic. Poczekam do trzech króli, wtedy będzie początek 9 tygodnia. Chyba że się rodzice zaczną domyślać i będzie nie do ukryciaKtóra się dzisiaj pochwaliła rodzinie? Do mnie dzwonili rodzice i rodzeństwo z Polski ale nie miałam odwagi, czekam do 3 stycznia. Podczas rozmowy z mamą nagle usłyszałam „a co Ty taka zamyślona jakbyś się czymś martwiła”.
Może to świąteczne przemęczenie? Mi wczoraj też się coś zaczęło pojawiać, ale mam nadzieję że jest ok i to właśnie zmęczenieJa się dziewczyny zalamalam [emoji20] mam delikatnie brązowe uplawy i mam wrażenie, że od dwóch dni mniejsze mdłości... Nakręcam się, że coś nie tak z fasolką, a wizyta dopiero 07.01. [emoji26]
reklama
MalyGosc
Ja się dziewczyny zalamalam [emoji20] mam delikatnie brązowe uplawy i mam wrażenie, że od dwóch dni mniejsze mdłości... Nakręcam się, że coś nie tak z fasolką, a wizyta dopiero 07.01. [emoji26]
Jak się to będzie utrzymywać do jedz na IP bez zastanowienia i czekania na wizytę