reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

No to dokładnie mam tak samo zarówno z plamieniem jak i z lenistwem [emoji23] ale co zrobić trzeba działać jakoś [emoji6]
@Wielka Mi :) mam Glimbax w domu i w ulotce nie ma o tym ani słowa, może ulotki różnią się treścią zależnie od daty produkcji [emoji52]
@Klara28 ja mam tylko bliznę po nadżerce [emoji85] ale mam też mieszaną infekcję, a to coś różowego nie wygląda mi na jakąś głęboką krew, to bardziej podbarwiony śluz i w mikroilościach. No cóż, obserwuję temat ale biorę się zaraz za gotowanie [emoji51]a nie chce mi się wręcz okrutnie, ale co poradzić [emoji2368]

reklama
Hej hej.
Przygotowania pelna para ale czuje sie jak na wiecznym kacu. Dzisiaj strasznie mnie mdli.. nie wiem czy cokolwiek przelkne. Glowa napitala jakbym wczoraj pila 😂 sutki mam bolace tylko przy dotyku a tak cyckow wgl nie czuję..
Dni w tym rozgardiaszu szybko uciekaja.
Ja dzisiaj 6+2 wiec mam nadzieje ze juz moje male serduszko bije. Czekam z niecierpliwoacia na wizyte po nowym roku

Ja już wyczytałam skąd może być u mnie takie maleńkie plamienie. To z powodu nadżerki o której mi gin mówiła, ale kazała się tym nie przejmować uff uspokoiło mnie to [emoji6]

I ja mam nadzerke [emoji848] miałam się za nią wziąć i nie zdążyłam, a i mi się zdarzyło pseudo plamienie w czwartek.
W ciąży nic z nadzerka nie da się zrobić prawda?

Hej hej.
Przygotowania pelna para ale czuje sie jak na wiecznym kacu. Dzisiaj strasznie mnie mdli.. nie wiem czy cokolwiek przelkne. Glowa napitala jakbym wczoraj pila 😂 sutki mam bolace tylko przy dotyku a tak cyckow wgl nie czuję..
Ja dzisiaj 6+2 wiec mam nadzieje ze juz moje male serduszko bije. Czekam z niecierpliwoacia na wizyte po nowym roku

Ja dziś 6+5, korci mnie, żeby skoczyć na betę. Którego masz wizytę?

Hej dziewuszki. Ja dziś w pracusi w dodatku do 18... Dziś mnie dopadły zawroty głowy, ciężej mi się oddycha.. Wczoraj za to ból głowy cały dzień. Ja w tym roku na święta nie robię nic, odwiedzamy rodziców i teściów, a w drugi dzień świąt idziemy na chrzciny. Z drugiej strony chyba nie zniosłabym tylu zapachów 🤣🤣🤣
Ja już w ciąży miałam problemy z gardłem i ratowałam się herbatą z cytryną, miodem i sokiem z aronii, do tego tabletki i syrop na P 😉 i nacierałam stopy amolem na noc 😉

Hej hej.
Dobrze to określiłaś. Czuje sie jakbym cały czas miała kaca...

Cześć;)
Widze, że większość z Was już w domu;)
Ja dziś niestety w pracy.., ale na razie nie miałam nawet czasu myśleć o świętach, tyle roboty.
Dziś mam wizyte od ktorej zależy dużo i mega sie stresuje bo jak nie bedzie serduszka to nieciekawie gdyż u mnie już 7tydz 2 dzień.
Trzymajcie kciuki, dam znać po wizycie!

A Wy jak sie czujecie?
U mnie nadal ten brak apetytu..sny też mam dziwne ostatnio śniło mi się, że okazało sie ze bede miec trojaczki... ubolewałam troche bo ja jako niemająca dzieci od razu 3...

Milego dnia Wam życze:d

Żołądek może od duphastonu? Mnie czasem pobolewal.
A ja nadal żadnych objawów, no może bym zjadła śledzia, ale ja kocham śledzie, więc nic w tym dziwnego... W ogóle nie czuje się w ciąży, trochę się tym martwię, a co jeśli pusty ten pęcherzyk i stąd brak objawów? Chcę żeby Święta szybko minęły! Cały czas kusi, żeby gdzie podskoczyć na USG, ale mąż się wzbrania. Ech, trzeba uzbroić się w cierpliwosc😏
Ty mi w myślach czytasz? Ja mam identycznie. Boje się tego 2.01 ze lekarz mi powie że tam w środku nic nie ma.

reklama
Ty mi w myślach czytasz? Ja mam identycznie. Boje się tego 2.01 ze lekarz mi powie że tam w środku nic nie ma.

Dziewczyny!
Czy objawy są czy ich nie ma w ogóle to głowy do góry i wierzcie, ze będzie dobrze!
Mnie napizdza jajnik, jak o nim nie myśle to nie boli a jak tylko pomyśle to jak na zawołanie.
Jedno jest pewne, ze na ciąże nie ma reguły
Ja wolałabym żeby nic mnie ciągnęło, bo to może pozamaciczna czy coś. Notorycznie sprawdzam czy piersi bolą tak samo jak bolały, bo jak poroniłam 4mce wcześniej to poznałam po piersiach, nagle wróciły do stanu przed ciąży.
Teraz o ciąży wiedziałam 5 dni przed @, i dosłownie nic nie czułam. W dniu @ zaczęły mnie cycki pobolewac. A w głowie czarne myśli, ze to może przez dupka :)
Cieszcie się swoim stanem, bo każdy ten dzień jest piękny, czy z objawem czy bez :)
Moja mama na dwie zdrowe donoszone ciąże nie miała kompletnie żadnych objawów! Nic. Mówi, ze gdyby nie brak @ to nic a nic by się nawet nie domyśliła. A w każdej z ciąż nie przytyła więcej niż 6-7kg.
A dzieci wyszły spore ;) ja ważyłam 4.5kg i miałam 64cm długości [emoji33]
Rozsiądzcie się wygodnie, napijcie zimowej herbatki i dajcie się rozpieszczać :)

Do góry