reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

Piękna beta.... Tylko ten cukier. Kurcze ja w poprzedniej ciazy miałam cukrzycę to ledwo wynik naczczo byl zawyżonych i było tak ze pozniej chcieli dac insulinę ale wstawaoam o 3 w nocy zjeść chociaż pol kromki chleba i bylo ok.
Poradzę sobie z tym cukrem. Już to raz przechodziłam i wiem co i jak. Będzie insulina na 100%. Fakt nie cieszę się na tą chorobę ale co zrobić. Beta pięknie mi przyrosla. W poniedziałek była 22,6 A dziś 106,1. Przyrost w normie.

reklama
Ja dzis robilam i czekam na wynik ma byc ok 19. I mam stress czy bedzie ok
Poradzę sobie z tym cukrem. Już to raz przechodziłam i wiem co i jak. Będzie insulina na 100%. Fakt nie cieszę się na tą chorobę ale co zrobić. Beta pięknie mi przyrosla. W poniedziałek była 22,6 A dziś 106,1. Przyrost w normie.

Jak mnie boli brzuch, jak na @ :(czasami boli tak jak wtedy kiedy poroniłam :( kłuje, ciągnie, przelewa się coś w nim :( twardy.

@oliwka_11 trzymam kciuki za betę!
@Otoona piękna beta :) współczuje cukru ale jak piszesz - dasz radę!

Cześć dziewczyny, chętnie do Was dołączę :) Na wczorajszej wizycie dowiedziałam się, że moja ciąża jest dużo młodsza niż wynika z terminu om. Miał być lipiec, ale ewidentnie będzie sierpień, z USG termin na 7.08. Fasolka wyczekana, 1,5 roku "ciężkiej pracy" nad nią i nareszcie się udało!

6t3d. Miałam już młości i wymioty wcześniej (tak od 5) ale teraz to jest nie do zniesienia. Mam do tego stopnia, że wymioty powodują u mnie nawet określone kolory. W sypialni mam ciemno turkusowe ściany i na sam ich widok nie mogę się opanować. Najgorsze jest to, że nie mam czym wymiotować, a szarpie mnie tak że wszystko mnie boli.
Kurczę, a może to jelitówka, że aż tak? :(
Uważaj żeby się nie odwodnić... w razie czego jedź do szpitala jeśli nawet wody noe możesz wypić..

reklama
Do góry