reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

Piękna beta.... Tylko ten cukier. Kurcze ja w poprzedniej ciazy miałam cukrzycę to ledwo wynik naczczo byl zawyżonych i było tak ze pozniej chcieli dac insulinę ale wstawaoam o 3 w nocy zjeść chociaż pol kromki chleba i bylo ok.
Poradzę sobie z tym cukrem. Już to raz przechodziłam i wiem co i jak. Będzie insulina na 100%. Fakt nie cieszę się na tą chorobę ale co zrobić. Beta pięknie mi przyrosla. W poniedziałek była 22,6 A dziś 106,1. Przyrost w normie.

reklama
Ja dzis robilam i czekam na wynik ma byc ok 19. I mam stress czy bedzie ok
Poradzę sobie z tym cukrem. Już to raz przechodziłam i wiem co i jak. Będzie insulina na 100%. Fakt nie cieszę się na tą chorobę ale co zrobić. Beta pięknie mi przyrosla. W poniedziałek była 22,6 A dziś 106,1. Przyrost w normie.

Jak mnie boli brzuch, jak na @ :(czasami boli tak jak wtedy kiedy poroniłam :( kłuje, ciągnie, przelewa się coś w nim :( twardy.

@oliwka_11 trzymam kciuki za betę!
@Otoona piękna beta :) współczuje cukru ale jak piszesz - dasz radę!

Cześć dziewczyny, chętnie do Was dołączę :) Na wczorajszej wizycie dowiedziałam się, że moja ciąża jest dużo młodsza niż wynika z terminu om. Miał być lipiec, ale ewidentnie będzie sierpień, z USG termin na 7.08. Fasolka wyczekana, 1,5 roku "ciężkiej pracy" nad nią i nareszcie się udało!

6t3d. Miałam już młości i wymioty wcześniej (tak od 5) ale teraz to jest nie do zniesienia. Mam do tego stopnia, że wymioty powodują u mnie nawet określone kolory. W sypialni mam ciemno turkusowe ściany i na sam ich widok nie mogę się opanować. Najgorsze jest to, że nie mam czym wymiotować, a szarpie mnie tak że wszystko mnie boli.
Kurczę, a może to jelitówka, że aż tak? :(
Uważaj żeby się nie odwodnić... w razie czego jedź do szpitala jeśli nawet wody noe możesz wypić..

reklama
Do góry