reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
A ja sobie was czytam i cieszę się z waszego szczęścia i tych serduszek🤗🤗🤗 ale nie mam siły się udzielać. W piątek idę na wizytę i lekarz zobaczy czy trzeba łyżeczkować macicę i co dalej 😭
Kochana jeszcze nic nie jest przesądzone. Wiem co czujesz, mnie spotkało to najgorsze, ale.. Po każdej burzy wychodzi słońce 🤗

U mnie taka byla dzień przed terminem @. Dzis trzy dni po terminie i taka. Czekam na wynik bety [emoji4]
Cześć dziewczyny! Powoli troszkę Was podczytuję, przypuszczam, ze mogę być w ciąży i z tego co liczyłam termin tez bym miala właśnie na sierpień [emoji846] dzis zrobilam test i druga kreska bardzo blada, widzę taki cień, sama nie wiem czy go widzę czy tak bardzo chcę widzieć. Jak myślicie?
IMG_20191218_121648.jpeg

Kochana ja po CC zaszlam w ciążę 3 MC pozniej to byl szok. Ale wszystko bylo ok miedzy dzieciakami różnica 11 MC. Powiem ci ze wychowywali sie pozniej jak bliźniaki nawet jeden rozmiar pampersow kupowalam
Ja myślę jak będzie wesoło u mnie [emoji23] moja ma 9 miesięcy, czyli będzie miała półtora roku [emoji2356] już się boje!

reklama
Wszystko dobrze. Na razie nie dostałam zdjęć i skierowania na badania ale założył mi już kartę ciąży. Kazał brać kwas foliowy i się oszczędzać. Kolejna wizyta 3 stycznia [emoji6]

Ja tez dziś byłam:) 4,5mm pęcherzyk wiec kończymy 5 tydzień.
Na usg wyszły mi dwa pecherzyki lekarze oglądali z każdej strony czy ciąża bliźniacza, okazało się ze drugi to jakiś zbiornik sluzowy który samoistnie się wchłania
Potwierdził to wynik beta 1309 przy bliźniakach byłoby z 2500 :)
Ale miałam atrakcje [emoji79][emoji85]

Do góry