reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

Hehe ja chciałam 3 dziecko ale trochę później....pocieszam się, że odchowam za jednym zamachem i będzie dobrze. Najgorszy bedzie pierwszy rok.
Będzie dobrze. Ja juz w przyszłym roku będę miała nastolatka. Drugi skończy 8 lat. Będzie duża różnica w stosunku do trzeciego dziecka.
Ja miałam 16 lat jak urodziła mi się siostra :)

reklama
Będzie dobrze. Ja juz w przyszłym roku będę miała nastolatka. Drugi skończy 8 lat. Będzie duża różnica w stosunku do trzeciego dziecka.
Ja miałam 16 lat jak urodziła mi się siostra :)
Ja mam braci starszych o 15 i 12 lat. Także wiem jak to jest z tej drugiej strony jak się jest tym najmłodszym [emoji14][emoji14]. Bywało różnie [emoji14][emoji14] ale teraz to my jesteśmy zgrany team [emoji16][emoji16]

U mnie starszy syn będzie miał 5 l A młodszy rok i 11 miesięc jak urodzi się ten maluch. O starszego syna się nie martwię, gorzej ten młodszy jak dam sobie rade z 2l i niemowlakiem. Trzeba być dobrej myśli:).

Beta zrobiona pozostało mi czekać do 15 na odbiór wyników....
No u mnie to juz pannica ale ta mala....wszedzie chce na rekach mam nadzieje ze jak sie urodzi male to ona bedzie miala 2 i 4 miesięce....wiec zobaczymy

Cześć Dziewczyny. Ja się nieśmiało witam. Jestem po poronieniu ( 2 ciąża-12.10.2019) .
1 szczęśliwie donoszona zdrowy Synek 14 miesięcy skończone :)
Dzisiaj 33 Dzień cyklu ale to u mnie trochę normalne bo mam dłuższe. W piątek robię test. Ostatni okres 16 listopada. Termin pokazuje na 27 sierpnia
Tyle z cyferek.
Bardzo chciałabym z Wami zostać.
Pozdrawiam wszystkie Mamusie :)

Dzięki za odzew w sprawie wagi. Widzę ze same laski tutaj :) ja mam 173cm, 66kg. Chudzina nie jestem ale pilnuje tej wagi dobrych kilka lat :) było i 62 kg ale jakoś te cztery doszły i miałam je po Po świętach zrzucać. Stwierdziłam ze jak wszystko będzie dobrze to będę się pilnować cała ciąże. Hmm pomarzyć można :) :)
W pierwszej ciąży to ja nie jadłam tylko żarłam. W drugiej tez dużo ale już nauczkę miałam. Zobaczymy jak teraz będzie.
Ja tak samo, żarłam, moja wina, pierwszy trymestr nie mogłam nic jeść, to jak sobie to zaczęłam rekompensować później to 18 łącznie przytyłam 😩 10 zostało, dramat, brzuch mam jak w 5 miesiacu, ale nie rwalam się do odchudzania, bo wiedziałam że planuje 2, a u mnie to trzeba się namęczyć, żeby schudnąć, zaraz mi to odbija się na hormonach, cyklu, bałam się rozchwieje wszystko. Niby jem jak przed ciążą, ale samo raczej nie spada. Mam zamiar pilnować się w tej ciąży.

Ja przy 168cm ważę 66kg, uważam że to za dużo ale aktualnie mam napady wściekłego głodu i nie radzę sobie z tym. Oczywiście unikam białego chleba, cukru, makaronu nie lubię, ale mam ochotę na same badziewne rzeczy. Chociaż ostatnio mniej, a bardziej na kiszonki, to akurat dobrze. Schudłam 15kg i nie chciałabym teraz nadrobić 😐

reklama
Do góry