reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Ja przy 168cm ważę 66kg, uważam że to za dużo ale aktualnie mam napady wściekłego głodu i nie radzę sobie z tym. Oczywiście unikam białego chleba, cukru, makaronu nie lubię, ale mam ochotę na same badziewne rzeczy. Chociaż ostatnio mniej, a bardziej na kiszonki, to akurat dobrze. Schudłam 15kg i nie chciałabym teraz nadrobić 😐
Ja nie będąc w ciąży mam takie napady.
Cały miesiąc potrafię się pilnować, jeść zdrowo, małe porcje itp. A przyjdzie jedno popołudnie, jeden wieczór i zachowuje się jak świnia. Od słodkiego, przez kwaśne do tego co zostanie w lodowce :( już nie mogę ale dalej jem. naprawdę napady wilczego głodu. A po takim napadzie kilka dni Głodówki bo aż się z tym zle czuje.

Będzie dobrze. Ja juz w przyszłym roku będę miała nastolatka. Drugi skończy 8 lat. Będzie duża różnica w stosunku do trzeciego dziecka.
Ja miałam 16 lat jak urodziła mi się siostra :)

U mnie tez bardzo duża różnica wieku będzie między dziećmi, jak się urodzi maleństwo to córka będzie miała 18 lat a druga 12 lat (dziewczynkinz poprzedniego małżeństwa)
Ja kończę 35 teraz w Styczniu- tak zaczęłam młodo 🥰 boje się ciąży cholernie, czuje się jakbym pierwszy raz była w ciąży, wszystko jest inaczej. Wtedy nawet nie pamietam ze cokolwiek czułam ze jestem w ciąży na początku a teraz dopiero co się dowiedziałam i już mam objawy [emoji51] szok ....

Dziewczyny jak ze sportem u Was będzie? Planujecie jakiś ruch? Zajęcia?
Ja bardzo chciałabym przejść ciążę aktywnie, w miarę możliwości oczywiście. Trochę patrzyłam na zajęcia, czytałam opinie i nie są one dobre :( Taki fitness dla przyszłych mam to podobno lekkie ruszenie rączką, nóżką co ani nie pomoże ani nie zaszkodzi i koniec. Raczej te zajęcia są postrzegane jako zabijacz czasu.
Macie jakieś doświadczenia z tym związane? Możecie polecić jakiś rodzaj zajęć? Albo nawet i miejsce :)

Cześć dziewczyny! Powoli troszkę Was podczytuję, przypuszczam, ze mogę być w ciąży i z tego co liczyłam termin tez bym miala właśnie na sierpień 🙂 dzis zrobilam test i druga kreska bardzo blada, widzę taki cień, sama nie wiem czy go widzę czy tak bardzo chcę widzieć. Jak myślicie?
Jest cień :)

U mnie starszy syn będzie miał 5 l A młodszy rok i 11 miesięc jak urodzi się ten maluch. O starszego syna się nie martwię, gorzej ten młodszy jak dam sobie rade z 2l i niemowlakiem. Trzeba być dobrej myśli:).

Beta zrobiona pozostało mi czekać do 15 na odbiór wyników....
Ja mam synka z sierpnia 2016 więc też będzie miał 2 latka jak urodzę ;)

A ja sobie was czytam i cieszę się z waszego szczęścia i tych serduszek🤗🤗🤗 ale nie mam siły się udzielać. W piątek idę na wizytę i lekarz zobaczy czy trzeba łyżeczkować macicę i co dalej 😭

reklama
Do góry