reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Ja przy 168cm ważę 66kg, uważam że to za dużo ale aktualnie mam napady wściekłego głodu i nie radzę sobie z tym. Oczywiście unikam białego chleba, cukru, makaronu nie lubię, ale mam ochotę na same badziewne rzeczy. Chociaż ostatnio mniej, a bardziej na kiszonki, to akurat dobrze. Schudłam 15kg i nie chciałabym teraz nadrobić 😐
Ja nie będąc w ciąży mam takie napady.
Cały miesiąc potrafię się pilnować, jeść zdrowo, małe porcje itp. A przyjdzie jedno popołudnie, jeden wieczór i zachowuje się jak świnia. Od słodkiego, przez kwaśne do tego co zostanie w lodowce :( już nie mogę ale dalej jem. naprawdę napady wilczego głodu. A po takim napadzie kilka dni Głodówki bo aż się z tym zle czuje.

Będzie dobrze. Ja juz w przyszłym roku będę miała nastolatka. Drugi skończy 8 lat. Będzie duża różnica w stosunku do trzeciego dziecka.
Ja miałam 16 lat jak urodziła mi się siostra :)

U mnie tez bardzo duża różnica wieku będzie między dziećmi, jak się urodzi maleństwo to córka będzie miała 18 lat a druga 12 lat (dziewczynkinz poprzedniego małżeństwa)
Ja kończę 35 teraz w Styczniu- tak zaczęłam młodo 🥰 boje się ciąży cholernie, czuje się jakbym pierwszy raz była w ciąży, wszystko jest inaczej. Wtedy nawet nie pamietam ze cokolwiek czułam ze jestem w ciąży na początku a teraz dopiero co się dowiedziałam i już mam objawy [emoji51] szok ....

Dziewczyny jak ze sportem u Was będzie? Planujecie jakiś ruch? Zajęcia?
Ja bardzo chciałabym przejść ciążę aktywnie, w miarę możliwości oczywiście. Trochę patrzyłam na zajęcia, czytałam opinie i nie są one dobre :( Taki fitness dla przyszłych mam to podobno lekkie ruszenie rączką, nóżką co ani nie pomoże ani nie zaszkodzi i koniec. Raczej te zajęcia są postrzegane jako zabijacz czasu.
Macie jakieś doświadczenia z tym związane? Możecie polecić jakiś rodzaj zajęć? Albo nawet i miejsce :)

Cześć dziewczyny! Powoli troszkę Was podczytuję, przypuszczam, ze mogę być w ciąży i z tego co liczyłam termin tez bym miala właśnie na sierpień 🙂 dzis zrobilam test i druga kreska bardzo blada, widzę taki cień, sama nie wiem czy go widzę czy tak bardzo chcę widzieć. Jak myślicie?
Jest cień :)

U mnie starszy syn będzie miał 5 l A młodszy rok i 11 miesięc jak urodzi się ten maluch. O starszego syna się nie martwię, gorzej ten młodszy jak dam sobie rade z 2l i niemowlakiem. Trzeba być dobrej myśli:).

Beta zrobiona pozostało mi czekać do 15 na odbiór wyników....
Ja mam synka z sierpnia 2016 więc też będzie miał 2 latka jak urodzę ;)

A ja sobie was czytam i cieszę się z waszego szczęścia i tych serduszek🤗🤗🤗 ale nie mam siły się udzielać. W piątek idę na wizytę i lekarz zobaczy czy trzeba łyżeczkować macicę i co dalej 😭

reklama
Do góry