reklama
Ja miałam w pierwszej ciąży cukrzyce w drugiej już nie hmm ..zobaczmy jak z trzeciaJa mialam cukrzyce w poprzedniej ciazy i juz 8 stycznia jade zrobic krzywą....jak pomysle ze mam to wypic to odrazu mi niedobrze. Bardzo zle znioslam to badanie w poprzedniej myslalam ze zejde na tamtrn swiat bylo mi nie dobrze i oblewal mnie zimny pot.....
budkaa
Fanka BB :)
@oliwka_11 mnie tylko przy dotyku sutki bola a tak to nic a nic. Moze wiecej zylek widac ale nie urosly jeszcze, u mnie dzis 5+3, jutro wizyta i już się stresuję.
U
użytkownik 195
Gość
U mnie na kolację wjechała szakszuka Boże jak zobaczyłam pomidorki w domu to już wiedziałam do czego je wykorzystam
Breath_less
Tak, to prawda, mamy taki mały ogromny, prawie ze Bożonarodzeniowy cud
Trochę Was poczytałam wczoraj, trzymam dziś kciuki za wizyty! Moja dopiero za 2 tyg.
Wie tylko mąż i przyjaciółka a rodzinie powiemy po pierwszym usg
Tak moja tez ,,taka wyczekana” ja jutro usg
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Witam się Siostry, wróciłam od lekarza. Nie miałam dzisiaj USG, mam 27 grudnia, lekarz powiedział że poprzednie wyszło gitarra i mam wyluzować. Powiedział, że widzi u mnie bardzo mocno rozbudowane zarządzanie stresem ale do rzeczy, zbadał mnie i co? Tyłozgięcie macicy, L4 na wejściu wjechało, ale.. nie byłam nigdy u takiego fajnego lekarza. Wytłumaczył mi wszystko, uspokoił, do rany przyłóż gość.
No nic moje drogie, idę żreć śledzie
Mimi1987
Ale super! Jaki śliczny bąbelek Bardzo się cieszę!!!Dziewczynki moje kochane wszystko ok serduszko bije jak oszalał, termin porodu 2 sierpień wg USG ciąża młodsza o 3 dni. Mam też krwiaka, ale mam się nim nie przejmować, mogę plamić, ale ginek dał więcej progesteronu do łykania. Kolejna wizyta 08.01 no i mam umawiać się już na prenatalne
Ja właśnie dzisiaj umówiłam się na prenatalne na 15 stycznia. I to nie jest głupie żeby pomyśleć o tym za wczasu, bo w miejscu do którego chciałam iść najbliższe wolne terminy są na koniec stycznia, a w moim przypadku byłoby to już za późno. Musiałam szukać dalej Także warto umówić się wcześniej żeby się nie stresować, że termin minie.
Mimi1987
Gratulacje!! ❤Kochane to i ja się pochwalę fasolka jest, serduszko bije pięknie mamy 6t4d termin na 08.08.
reklama
budkaa
Na dlugo masz L4? Mogę zapytac dlaczego wypisal? A tyłozgięcie? Cos tlumaczyl?Witam się Siostry, wróciłam od lekarza. Nie miałam dzisiaj USG, mam 27 grudnia, lekarz powiedział że poprzednie wyszło gitarra i mam wyluzować. Powiedział, że widzi u mnie bardzo mocno rozbudowane zarządzanie stresem ale do rzeczy, zbadał mnie i co? Tyłozgięcie macicy, L4 na wejściu wjechało, ale.. nie byłam nigdy u takiego fajnego lekarza. Wytłumaczył mi wszystko, uspokoił, do rany przyłóż gość.