reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Ja mialam cukrzyce w poprzedniej ciazy i juz 8 stycznia jade zrobic krzywą....jak pomysle ze mam to wypic to odrazu mi niedobrze. Bardzo zle znioslam to badanie w poprzedniej myslalam ze zejde na tamtrn swiat bylo mi nie dobrze i oblewal mnie zimny pot.....
Ja miałam w pierwszej ciąży cukrzyce w drugiej już nie hmm ..zobaczmy jak z trzecia

@oliwka_11 mnie tylko przy dotyku sutki bola a tak to nic a nic. Moze wiecej zylek widac ale nie urosly jeszcze, u mnie dzis 5+3, jutro wizyta i już się stresuję.

Witam się Siostry, wróciłam od lekarza. Nie miałam dzisiaj USG, mam 27 grudnia, lekarz powiedział że poprzednie wyszło gitarra i mam wyluzować. Powiedział, że widzi u mnie bardzo mocno rozbudowane zarządzanie stresem 😆 ale do rzeczy, zbadał mnie i co? Tyłozgięcie macicy, L4 na wejściu wjechało, ale.. nie byłam nigdy u takiego fajnego lekarza. Wytłumaczył mi wszystko, uspokoił, do rany przyłóż gość.
No nic moje drogie, idę żreć śledzie 🤷‍♀️

Dziewczynki moje kochane wszystko ok 😀 serduszko bije jak oszalał, termin porodu 2 sierpień 😀 wg USG ciąża młodsza o 3 dni. Mam też krwiaka, ale mam się nim nie przejmować, mogę plamić, ale ginek dał więcej progesteronu do łykania. Kolejna wizyta 08.01 no i mam umawiać się już na prenatalne 😀
Ale super! Jaki śliczny bąbelek 😍 Bardzo się cieszę!!!
Ja właśnie dzisiaj umówiłam się na prenatalne na 15 stycznia. I to nie jest głupie żeby pomyśleć o tym za wczasu, bo w miejscu do którego chciałam iść najbliższe wolne terminy są na koniec stycznia, a w moim przypadku byłoby to już za późno. Musiałam szukać dalej ;) Także warto umówić się wcześniej żeby się nie stresować, że termin minie.

reklama
Witam się Siostry, wróciłam od lekarza. Nie miałam dzisiaj USG, mam 27 grudnia, lekarz powiedział że poprzednie wyszło gitarra i mam wyluzować. Powiedział, że widzi u mnie bardzo mocno rozbudowane zarządzanie stresem 😆 ale do rzeczy, zbadał mnie i co? Tyłozgięcie macicy, L4 na wejściu wjechało, ale.. nie byłam nigdy u takiego fajnego lekarza. Wytłumaczył mi wszystko, uspokoił, do rany przyłóż gość.
No nic moje drogie, idę żreć śledzie 🤷‍♀️
Na dlugo masz L4? Mogę zapytac dlaczego wypisal? A tyłozgięcie? Cos tlumaczyl?

Do góry