reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Hej dziewczyny. Sorki że się tak wtrącam, ale chciałabym zasięgnąć porady. Czy któraś z Was 2 dni przed terminem @miała wodniste, jakby płodny śluz? Testuje dopiero w piątek, a mnie dosłownie zalewa [emoji848]
Płodny śluz chyba nie jest wodnisty, raczej jak białko z jajka kurzego 🤔 chyba że coś mylę teraz. Ja miałam uczucie wilgoci i latałam sprawdzić czy to nie wjechał okres. Ale chyba musisz poczekać do piątku i testować.

Dzieki @GabrielaNowak85 😘 tez mam tylozgiecie i prace siedzaca. Ale jak tylko bylam po luteine to gin mowila ze potwierdzi ciaze usg to mi wypisze od razu zla 🙂 ja tez nie mam nikogo na zastepstwo wiec jak w czwartek pogadam z szefem to chyba bedzie nasza ostatnia rozmowa trudno 😅

Dziewczyny chce się jutro wybrać na badanie progesteronu.
Wg cyklu to będzie 29dc.
Progesteron robi się na czczo przed przyjęciem jeszcze wszystkich tabsow (euthyrox, duphaston)?

Dzieki @GabrielaNowak85 😘 tez mam tylozgiecie i prace siedzaca. Ale jak tylko bylam po luteine to gin mowila ze potwierdzi ciaze usg to mi wypisze od razu zla 🙂 ja tez nie mam nikogo na zastepstwo wiec jak w czwartek pogadam z szefem to chyba bedzie nasza ostatnia rozmowa trudno 😅
No co poradzisz jak nic nie poradzisz🤷‍♀️ Ja jestem lojalna, wzięłam kompa do domu i będę jeszcze dłubać pracowe rzeczy, żeby wszystko było dowiezione na czas, ale trochę odetchnęłam że nie muszę już pokazywać się w biurze, przez tą ospę wietrzną boję się dużych skupisk ludzi 😆

Nk właśnie nie jest. Ten się różni tym od plodnego że nie jest taki gęsty, tylko bardzo wodnisty i jest to tak dużo że się że mnie leje.
Płodny śluz chyba nie jest wodnisty, raczej jak białko z jajka kurzego [emoji848] chyba że coś mylę teraz. Ja miałam uczucie wilgoci i latałam sprawdzić czy to nie wjechał okres. Ale chyba musisz poczekać do piątku i testować.

Witam was wieczornie i przekazuje cudowne wieści po usg: jeden zarodek, serduszko pięknie biło, wszystko ok, wg usg 7tc1dz a wg OM 7tc2dz więc żadna różnica. 😁 Ale z pierwszą ciąża miałam na początku tak samo dzień różnicy, a z czasem zaczął się termin rozjeżdżać. Stres miałam pół dnia, a wizyta chwila moment i taaaaka ulga.

Witam was wieczornie i przekazuje cudowne wieści po usg: jeden zarodek, serduszko pięknie biło, wszystko ok, wg usg 7tc1dz a wg OM 7tc2dz więc żadna różnica. 😁 Ale z pierwszą ciąża miałam na początku tak samo dzień różnicy, a z czasem zaczął się termin rozjeżdżać. Stres miałam pół dnia, a wizyta chwila moment i taaaaka ulga.
Super, gratulacje! :)
Tak się cieszę, że dzisiaj same dobre wieści od wszystkich wizytujących!

reklama
Gratuluję :)

Do góry