reklama
Bezkonserwantow
Fanka BB :)
Dziwne, ze nie maja miejsc wolnych właśnie zarezerwowanych dla „nagłych” wizyt.Ja też spróbuję wcisnąć się szybciej. Jutro przyjmuje więc stawie się tam i osobiście poprosze o wcześniejsza wizyte, może się zlituje nade mną a jak nie to nie wiem co zrobie..
Mówiłaś, ze jesteś w ciąży i chcesz na pierwsza wizytę się umówić?
Bo ja trochę zrabalam i nie powiedziałam, ze jestem w ciąży tylko, ze chce się umówić na wizytę.
martini87
Zazdroszczę.U mnie z wizytami prywatnymi nie ma problemu tego samego dnia co zadzwoniłam to poszłam teraz mam iść 23 na usg fasolka zobaczyć A na NFZ mam wizytę 9 stycznia więc akurat będzie ok
Bezkonserwantow
Liczymy od pierwszego dnia ostatniego okresu.Jak liczycie tygodnie ciąży? Jestem dziś 2 tygodnie i jeden dzień po owulacji. To znaczy że mam dziś 3t1d czy 4t1d? Czyli jestem w czwartym czy piątym tyg ciąży? Pogubiłam się
martini87
Powiedziałam, że jestem w ciąży.Dziwne, ze nie maja miejsc wolnych właśnie zarezerwowanych dla „nagłych” wizyt.
Mówiłaś, ze jesteś w ciąży i chcesz na pierwsza wizytę się umówić?
Bo ja trochę zrabalam i nie powiedziałam, ze jestem w ciąży tylko, ze chce się umówić na wizytę.
Bezkonserwantow
Tragedia, żeby na wizytę prywatna czekać ponad miesiącPowiedziałam, że jestem w ciąży.
martini87
To wiem. Ale ten pierwszy dzień okresu to 1t1d czy 0t1d? ZgłupiałamLiczymy od pierwszego dnia ostatniego okresu.
Jastia
Ja to Tychy 25 km od Katowic A w DE to takie zadupie Neustadt Glewe.Straciatella, kiedy nie wariuję ze strachu, to nawet nieźle. Brzuch pobolewa, ale to ból typowo "okresowy", więc niby ok. Opycham się żurem i bigosem. Objawy ciąży miałam tydzień temu (mdłości, zgaga, humory, płaczliwość, senność), teraz jakby odrobinę przystopowało (no ale też w łóżku leżę, więc no...). Żeby tylko Kijance nic nie było.
Jastia, pochodzę z Górnego Śląska, a mieszkam na pograniczu Dolnego Śląska(Polska) i Łużyc (Niemicy). Z tym, że po stronie niemieckiej. Także galimatias wielki.
reklama
Bezkonserwantow
0t 1 DTo wiem. Ale ten pierwszy dzień okresu to 1t1d czy 0t1d? Zgłupiałam
Ja bym tutaj mówiła ze jestem w pierwszym tygodniu ciąży Hahaha jak to brzmi