reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

U mnie z wizytami prywatnymi nie ma problemu tego samego dnia co zadzwoniłam to poszłam teraz mam iść 23 na usg fasolka zobaczyć A na NFZ mam wizytę 9 stycznia więc akurat będzie ok

reklama
Jak liczycie tygodnie ciąży? Jestem dziś 2 tygodnie i jeden dzień po owulacji. To znaczy że mam dziś 3t1d czy 4t1d? Czyli jestem w czwartym czy piątym tyg ciąży? Pogubiłam się 😅

Ja też spróbuję wcisnąć się szybciej. Jutro przyjmuje więc stawie się tam i osobiście poprosze o wcześniejsza wizyte, może się zlituje nade mną 😅 a jak nie to nie wiem co zrobie..
Dziwne, ze nie maja miejsc wolnych właśnie zarezerwowanych dla „nagłych” wizyt.
Mówiłaś, ze jesteś w ciąży i chcesz na pierwsza wizytę się umówić?
Bo ja trochę zrabalam i nie powiedziałam, ze jestem w ciąży tylko, ze chce się umówić na wizytę. 😒

Straciatella, kiedy nie wariuję ze strachu, to nawet nieźle. Brzuch pobolewa, ale to ból typowo "okresowy", więc niby ok. Opycham się żurem i bigosem. Objawy ciąży miałam tydzień temu (mdłości, zgaga, humory, płaczliwość, senność), teraz jakby odrobinę przystopowało (no ale też w łóżku leżę, więc no...). Żeby tylko Kijance nic nie było.

Jastia, pochodzę z Górnego Śląska, a mieszkam na pograniczu Dolnego Śląska(Polska) i Łużyc (Niemicy). Z tym, że po stronie niemieckiej. Także galimatias wielki.
Ja to Tychy 25 km od Katowic A w DE to takie zadupie Neustadt Glewe.

reklama
Do góry