reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

Witajcie dziewczęta, jak się czujecie przy piątku? Wstałam o 5:15 i od pół godziny jestem w robocie, nie wiem co się stało ale wykorzystam ten fakt i wyjdę wcześniej 🧐 jutro mam gina, ale tylko sprawdzić co się dzieje bo w badaniu czystości wyszło coś nie tak, jak znam życie to złapałam jakiegoś dziada znowu 😐 co chwila coś łapię, probiotyki ciągle biorę a i tak raz na jakiś czas coś się przypałęta 😐
A w ciąży jeszcze łatwiej złapać infekcję 😕 Ale polecam płyn do higieny intymnej Pliva fem B - przeciwbakteryjny i Pliva fem F - przeciwgrzybiczy. Do kupienia w aptece :) Używam je naprzemiennie od 3 miesięcy i odpukać na razie cisza :)
Ja już od 5 rano przeżywam moją wizytę, czuję się jak przed maturą 😖 Nie mogę tego opanować choć bardzo bym chciała. Już widzę jak się będę denerwować w poczekalni. Chcę jeszcze zrobić badania z krwi, na które mam skierowanie, więc może trochę czas mi szybciej zleci ;)

reklama
A w ciąży jeszcze łatwiej złapać infekcję 😕 Ale polecam płyn do higieny intymnej Pliva fem B - przeciwbakteryjny i Pliva fem F - przeciwgrzybiczy. Do kupienia w aptece :) Używam je naprzemiennie od 3 miesięcy i odpukać na razie cisza :)
Ja już od 5 rano przeżywam moją wizytę, czuję się jak przed maturą 😖 Nie mogę tego opanować choć bardzo bym chciała. Już widzę jak się będę denerwować w poczekalni. Chcę jeszcze zrobić badania z krwi, na które mam skierowanie, więc może trochę czas mi szybciej zleci ;)
Trzymam mocno kciuki za wizytę ✊

Właśnie muszę zakupić, dziękuję za polecenie.
Kochana, dokładnie rozumiem stres, mnie też przed usg dopadł i teraz też czuję, to we wtorek ze stresem będzie na bogato. Trzymam kciuki i zdaj relację, na pewno wszystko pójdzie gładko 💪

Mimi 3mamy kciuki, będzie dobrze 🤗🤗

Screenshot_20191213_093612_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg

Mi babeczki w aptece to poleciły jak miałam zapalenie pęcherza i tka używam, odpukać nawrotu brak 😉

Hej dziewczyny! Ja sie czuje coraz gorzej, nie chce mi się jesc a jak pomysle o obiedzie to mi niedobrze..nie wyemituje ale jesc tez nie mam ochoty..pje kefir i jem owoce, tylko na razie to mi podchodzi chociaz w pracy zapachniało mi rosolem( nie wiem skad) i tak mnie naszło ze może sobie rosołek zrobie ;d bo zupy jeszcze przełkne ale miesa nie...;/ poza tym piersi bolą ale juz sie przyzwyczaiłam do tego:)
Trzymam kciuki za wszystkie ktore maja dziś wizyte i czekam na relacje !;)
Miłego dnia !

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry