reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

Powiedziałabym że plecy bolą mnie w c**j, ale to nie od ciąży tylko od zdupiastego trybu pracy, bo plecy bolą mnie cały czas 🤔 odebrałam wyniki cukru i wszystko póki co wygląda ok. Czekam na komentarz lekarza.
A powiem Wam że objawy mi się dzisiaj uspokoiły aż miło, tylko ta senność 😴

reklama
Dziewczyny, znowu się zestresowałam. Zrobiłam na obiad naleśniki z serem i dżemem. Zjadłam 3. Później się dowiedziałam że na zakrętce słoika była pleśń. Boję się że mogę zaszkodzić dziecku :-( :-(

Dziewczyny, znowu się zestresowałam. Zrobiłam na obiad naleśniki z serem i dżemem. Zjadłam 3. Później się dowiedziałam że na zakrętce słoika była pleśń. Boję się że mogę zaszkodzić dziecku :-( :-(
Nic się nie stanie. To na pewno nie była jakaś duża ilość i na pewno nie jesz tego regularnie. Poczytałam trochę, nawet lekarze mówią że od takich wypadków nic się nie dzieje, nie mają żadnego wpływu na zdrowie. Co innego jakbyś serwowała sobie dżemik z grzybkiem codziennie 🤔

Nic się nie stanie. To na pewno nie była jakaś duża ilość i na pewno nie jesz tego regularnie. Poczytałam trochę, nawet lekarze mówią że od takich wypadków nic się nie dzieje, nie mają żadnego wpływu na zdrowie. Co innego jakbyś serwowała sobie dżemik z grzybkiem codziennie 🤔
Dzięki wielkie. Trochę mnie uspokoiłaś. Chyba więcej nie zjem dżemeu w ciąży :-D

Wszystko ok. Ciaza pojedyncza prawidlowo umiejscowiona. Pecherzyk 6 mm

Załączniki

• 1575313954990611611157.jpg
    1575313954990611611157.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 148
reklama
Cześć dziewczyny :) Chciałabym dołączyć do Waszego grona.
Trzy testy nie mogą się mylić.. wg kalkulatorów termin porodu wypada na 12.08.
Wracam do Polski w środę, więc postaram się jeszcze zrobić betę.
Nie potrafię w to uwierzyć.. w cyklu, kiedy już totalnie odpuściliśmy.
Mam już dwóch synów: 5,5 i 9 lat.. i mam wrażenie, że było to tak dawno temu, że nic już nie pamiętam.

Pozdrawiam i dużo zdrówka dla wszystkich! Czeka nas wspaniała przygoda.

Ostatnia edycja:
Do góry