reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

Dziewczyny robię jutro badania krwi i chce zrobić poziom hormonu tarczycy TSH czy tak tez mam powiedzieć czy to jakies inne parametry wchodzą w poziom hormonów tarczycy ?

reklama
Jeśli robisz TSH ja bym zrobiła od razu pakiet, czyli Ft3, Ft4, anty tpo, anty Tg i TSH :) Jeśli zrobisz samo TSH i wyjdzie coś nie tak i tak będziesz musiała zrobić całą resztę :)

Cześć dziewczyny :) Chciałabym dołączyć do Waszego grona.
Trzy testy nie mogą się mylić.. wg kalkulatorów termin porodu wypada na 12.08.
Wracam do Polski w środę, więc postaram się jeszcze zrobić betę.
Nie potrafię w to uwierzyć.. w cyklu, kiedy już totalnie odpuściliśmy.
Mam już dwóch synów: 5,5 i 9 lat.. i mam wrażenie, że było to tak dawno temu, że nic już nie pamiętam.

Pozdrawiam i dużo zdrówka dla wszystkich! Czeka nas wspaniała przygoda.
Witam
Jeśli robisz TSH ja bym zrobiła od razu pakiet, czyli Ft3, Ft4, anty tpo, anty Tg i TSH :) Jeśli zrobisz samo TSH i wyjdzie coś nie tak i tak będziesz musiała zrobić całą resztę :)

Ostatnia edycja:
Witam się w ten chłodny wtorek. Jak u Was?? Ja jeszcze nie mogę uwierzyć że jestem w ciąży 😊 normalnie nie dociera do mnie 🤣🤣🤣

reklama
Aż zrobiłam kolejny test 🤣🤣🤣 no ale 3 testynie mogą się mylić..
Dziędobry😊 też trochę to do mnie nie dociera, pierwszy test zrobiłam dzień po spodziewanej @ i to z popołudniowego sikańca bo nie mogłam wytrzymać do rana i kreska pojawiła się w ciągu kilku sekund. Drugi zrobiłam następnego dnia rano, mimo tego że już miałam jechać na betę, a tak, dla pewności 😆 chyba wszystkie trochę fiksujemy i niedowierzamy ale trzeba się przede wszystkim cieszyć 🥳🤩

Do góry