reklama
Różamama
Fanka BB :)
WitamCześć dziewczyny Chciałabym dołączyć do Waszego grona.
Trzy testy nie mogą się mylić.. wg kalkulatorów termin porodu wypada na 12.08.
Wracam do Polski w środę, więc postaram się jeszcze zrobić betę.
Nie potrafię w to uwierzyć.. w cyklu, kiedy już totalnie odpuściliśmy.
Mam już dwóch synów: 5,5 i 9 lat.. i mam wrażenie, że było to tak dawno temu, że nic już nie pamiętam.
Pozdrawiam i dużo zdrówka dla wszystkich! Czeka nas wspaniała przygoda.
Jeśli robisz TSH ja bym zrobiła od razu pakiet, czyli Ft3, Ft4, anty tpo, anty Tg i TSH Jeśli zrobisz samo TSH i wyjdzie coś nie tak i tak będziesz musiała zrobić całą resztę
Ostatnia edycja:
Różamama
Zrobie TSH i te Ft3 i ft4 i zobaczę jak wyniki .Witam
aha ok a drogie takie badania. Pamietam jak w poprzedniej ciąży za pierwsze badania a było ich trochę zapłaciłam coś koło 500 zł . Może w necie będzie kosz
Różamama
HejkaWitam się i ja. Termin na 15 tego sierpnia ( wstępnie)
Różamama
Gdzie zapisywałeś się na NFZ tez chce iść żeby lekarz przypisał mi badania a nie za bardzo w Poznaniu się orientuje na NFZJa zapisywalam sie wczoraj na NFZ i mi podali termin na 4 grudnia ale powiedzialam ze za wczesnie to wpisali 9.12...
Różamama
Z tego co pisałaś szybko wyznaczyli ci terminGdzie zapisywałeś się na NFZ tez chce iść żeby lekarz przypisał mi badania a nie za bardzo w Poznaniu się orientuje na NFZ
reklama
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Dziędobry też trochę to do mnie nie dociera, pierwszy test zrobiłam dzień po spodziewanej @ i to z popołudniowego sikańca bo nie mogłam wytrzymać do rana i kreska pojawiła się w ciągu kilku sekund. Drugi zrobiłam następnego dnia rano, mimo tego że już miałam jechać na betę, a tak, dla pewności chyba wszystkie trochę fiksujemy i niedowierzamy ale trzeba się przede wszystkim cieszyćAż zrobiłam kolejny test no ale 3 testynie mogą się mylić..