reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
To może faktycznie jest lepiej niż tutaj, w Łodzi, mi wszyscy polecali Medeor i też do tego szpitala chciałam się zapisać, ale na NFZ w takim terminie nie było szans 🤔 fajnie, że się udało tak szybko dostać, jestem szczerze pod wrażeniem 💪
Sama sie dziwie, że tak szybko;p moze wyjdzie jakiś kawas jak już tam pójde:p moze w Łodzi też cośby sie gdzieś znalazło, ale zazwyczaj jak ktoś cos poleca to raczej jest oblegane i nie ma terminów...

Mamy ten sam OM i tez 25.11 zobaczyłam || :)
Oraz tez mam córcię prawie 4 lata;)
Witam serdecznie;)

Coś spać nie mogę i zajrzałam na Forum;) Cieszę się że grupa się rozrasta. do końca miesiąca pewnie jeszcze sporo nas dołączy

W środę Beta 380 dzisiaj po 48h 1075 wiec jest dobrze

Dobranoc:)
Super, ciekawe czy tak samo będziemy też rodzić 😊

U mnie poza mężem wiedzą moje 3 przyjaciółki, które wiedziały też o staraniach, więc powiedzenie im o ciąży to była naturalna kolej rzeczy 😁

Witam nowe forumowiczki. Jeśli chodzi o wizytę to u mnie na NFZ bo do mojej ginekolog prywatnie brak miejsc do końca roku... 🙄

Muszę po kolei skleić wątki przez kilka stron 🤪
U mnie powiększone piersi zostały od dni płodnych (tak już mam), ale co śmieszne miałam "przeczucie", że coś zaskoczyło. Niestety u mnie rozpiętość "tygodni" jest spora, bo zakładam, że to jakiś 4 tydzień, a aplikacja pokazuje mi 6 tydzień i 3 dzień 😉 ale taki to minus długich cykli. U mnie norma to 35-40 dni. W poniedziałek pójdę zrobić drugi wynik bety. Pierwszy miałam przedwczoraj (wynik 232),to wynik poniedziałkowy powinien być czterokrotnie wyższy? Jak myślicie?

Muszę po kolei skleić wątki przez kilka stron 🤪
U mnie powiększone piersi zostały od dni płodnych (tak już mam), ale co śmieszne miałam "przeczucie", że coś zaskoczyło. Niestety u mnie rozpiętość "tygodni" jest spora, bo zakładam, że to jakiś 4 tydzień, a aplikacja pokazuje mi 6 tydzień i 3 dzień 😉 ale taki to minus długich cykli. U mnie norma to 35-40 dni. W poniedziałek pójdę zrobić drugi wynik bety. Pierwszy miałam przedwczoraj (wynik 232),to wynik poniedziałkowy powinien być czterokrotnie wyższy? Jak myślicie?
No tak plus minus, beta powinna osiągać przyrost minimum 66%, ale już z tego forum wiem, że to nie jest sztywna reguła. Mi rośnie tak koło 120%, sprawdzałam tylko trzy razy, nie będę dalej sprawdzać, teraz cierpliwie czekam na USG. Ależ długie cykle, ja miałam równiutko 23dniowe, i siedmiodniową menstruację, to super życie, polecam 😆

No tak plus minus, beta powinna osiągać przyrost minimum 66%, ale już z tego forum wiem, że to nie jest sztywna reguła. Mi rośnie tak koło 120%, sprawdzałam tylko trzy razy, nie będę dalej sprawdzać, teraz cierpliwie czekam na USG. Ależ długie cykle, ja miałam równiutko 23dniowe, i siedmiodniową menstruację, to super życie, polecam 😆
Kochana kwestia przyzwyczajenia 😉 miesiączkuję tak od 12 rż. A ogólnie od 10go. Mam po mamie takie długie cykle. U mnie rodzinka już wie, nie wytrzymaliśmy z mężem 😉 ale tylko rodzina i 3 najbliższych przyjaciół 😊

Kochana kwestia przyzwyczajenia 😉 miesiączkuję tak od 12 rż. A ogólnie od 10go. Mam po mamie takie długie cykle. U mnie rodzinka już wie, nie wytrzymaliśmy z mężem 😉 ale tylko rodzina i 3 najbliższych przyjaciół 😊
Pjona, ja po mamie takie krótkie i wieczne problemy z hormonami. W kółko coś 🤔 mamie powiedziałam, dwójce znajomych. We wtorek idę przedstawić sytuację bezpośredniemu przełożonemu 😆

reklama
Do góry