Iwkar
Fanka BB :)
Gratulacje!Cześć dziewczyny. Dołączam i ja. Test pozytywny wczoraj, bete zrobiłam 513. W poniedziałek jadę powtórzyć. Mnie już dziś niedobrze niestety chociaż to dopiero początek...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje!Cześć dziewczyny. Dołączam i ja. Test pozytywny wczoraj, bete zrobiłam 513. W poniedziałek jadę powtórzyć. Mnie już dziś niedobrze niestety chociaż to dopiero początek...
U mnie z aplikacji wychodzi tez na 8 sierpnia;DHej dziewczyny [emoji3526] nieśmiało dołączam do Was. Dziś skończony 4 tydzień. Z racji że mam krótkie cykle wiedziałam już od 3 tygodnia [emoji1787] Beta w 3t4d 219 a w 3t6dc 598. Do gin zapisałam się na 17 grudnia. Jednak wczoraj musiałam iść bo dopadła mnie infekcja. Ciąża potwierdzona [emoji3526] to moja 4 [emoji12] termin wychodzi mi na 8 sierpnia, ale to z moich wyliczeń.. Więcej dowiem się na wizycie. Samopoczucie ogólnie ok poza mdlosciami
Ja na wizytę zapisywałam się już we wrześniu... na szczęście udało się wcelować w punktIwkar- dziękiwg aplikacji 4t2d i termim wyliczyło mi na 6 sierpień, ale z OM wynika 8 sierpień.
GabrielaNowak85 - trudno powiedzień, bo cykle miałam 27-29 dni. z Mój Kalendarzyk- wynika, że dziś miałam mieć termin @, ale wczoraj zrobiłam pierwszy test ciążowy, a gdy zobaczyłam dwie kreski pojechałam zrobić betę. szkoda że jutro nie mogę zrobić ale niestety laboratorium nieczynne, więc sprawdzę czy jest dobry przyrost po 72 h.
No i w poniedziałek zapiszę się na wizytę do lekarza. Chciałabym przed świętami, ale na NFZ to różnie z tym bywa...
u nas udało się w 7 cyklu, i już w ogóóle zaczęłam tracić nadzieję, że się uda, zapisać to ja się miałam, ale po Nowym Roku po to, żeby sprawdzić czy na pewno wszystko gra, a teraz już w całkiem innej sprawieJa na wizytę zapisywałam się już we wrześniu... na szczęście udało się wcelować w punktwizyta na NFZ 16 grudnia
U mnie NFZ nie przeszło, zapisywałam się 22 listopada do lekarza przyjmującego w szpitalu gdzie chciałabym rodzić, był tylko płatny termin. Ale następne wizyty już będą na NFZ, a poza tym chodzę do przychodni obok pracy, mam tam opiekę zdrowotną od pracodawcy, więc wszystkie badania robię na bieżąco za darmo. To jednak wygodny temat.u nas udało się w 7 cyklu, i już w ogóóle zaczęłam tracić nadzieję, że się uda, zapisać to ja się miałam, ale po Nowym Roku po to, żeby sprawdzić czy na pewno wszystko gra, a teraz już w całkiem innej sprawiejak nie da rady w grudniu na NFZ to pójdę prywatnie, aby potwierdzić ciążę a później już normalnie na NFZ
To ładnie, mogę spytać w jakim mieście?Ja zapisywalam sie wczoraj na NFZ i mi podali termin na 4 grudnia ale powiedzialam ze za wczesnie to wpisali 9.12...