Ew.ch.h
Fanka BB :)
Mi coś kwaśnego np.pomarancz albo mandarynka [emoji16]Dziewczyny co Wam pomaga na mdłości? Mnie mdli mdli, a jak już chcę skrócić cierpienia to nic nie wychodzi..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi coś kwaśnego np.pomarancz albo mandarynka [emoji16]Dziewczyny co Wam pomaga na mdłości? Mnie mdli mdli, a jak już chcę skrócić cierpienia to nic nie wychodzi..
Spróbuję, zaopatrzę się też w imbir. Jednak każda ciąża innaMi coś kwaśnego np.pomarancz albo mandarynka [emoji16]
to ja poprosze na jutro na 9:20A jaki termin ostatniej miesiączki? Dopisuję Cię do listy wizytowej na innym wątku
Dziewczyny jeżeli macie terminy wizyt, proszę podawajcie trzeba uzupełnić listę
i tak jak znam życie 3/4 dziewczyn z wątku urodzi w lipcu, ja się mogłam zapisać już na wrzesien, bo one będą pewnie w sierpniu rodzic miałam termin na 2.03 urodziłam 13.03 i byłam jedna z ostatnichHej hej, ja idę 17.12 na 18:30, ale jak się okazało chyba jednak zahaczę o koniec lipca
super, wysoka jak na ten tydzień!Wyniki mojej bety. 4+5 wg OM
Popłakałam siè
swietny pomysł ja myślę właśnie o bodziaku dla małej : będę starsza siostra ale boje się że zapesze kupić? Nie kupić?Dziewczyny może wy mi pomożecie coś wymyślić z przytupem. O ciąży wiem od poniedziałku rana, mąż od wieczora. Nikt więcej nie wie. Chce przy stole wigilijnym poinformować rodziców. Czy macie może jakieś pomysły jak to zrobić?
Pierwszy mój pomysł to ułożyć nasza historie ze zdjęć w fotoalbumie. Czyli od roku 2013. Poznanie, zaręczyny, ślub, pierwsza ciąża, narodziny, roczek, dwulatka itd.
I zrobić np. Cd nastąpi. Wkleić zdjęcie syna w koszulce „będę starszym bratem” .
Powodzenia! Trzymam kciuki!Ja mam wizytę dziś o 17.20- strasznie się denerwuję, na wizycie 3.12 nawet pęcherzyka nie było, następna wizyta 16.12 o 15.00 i 19.12. o 19.00
Oj dużo jest patentów, jednym pomaga imbir (byle nie zalewać wrzątkiem tylko woda do 50 st. bo inaczej może wywoływać skurcze), migdały, krakersy lub sucharki (niektóre jedzą jeszcze zanim podniosą się z lozka, u mnie skutkowało to natychmiastowym rzyganiem ), coca-cola, nie dopuszczać do uczucia głodu ani przepełnienia, jeść cały czas po trochu. Teraz też wypuścili sporo specyfików aptecznych, mnie nie kręcą bo w każdym kwas foliowy a wolę przyjmować w prenatalu ale widziałam np. prevomit, czy pregna vomit, ciekawi mnie ten syrop Imbifem. A i kupiłam sobie opaski sea band - nie działały na mnie.Dziewczyny co Wam pomaga na mdłości? Mnie mdli mdli, a jak już chcę skrócić cierpienia to nic nie wychodzi..
Nie ma tak dobrze ja się łudzę, że moja będzie inna niż poprzedniaWow coraz nas więcej witajcie dziewczyny i śmiało się rozgoście
Natasza dzięki za rady coś wypróbuję, łudziłam się, że ta ciąża będzie tak samo nudna jak pierwsza...
Moja wizyta jutro o 10:20Link do: Wyniki badań i zdjęcia USG naszych maleństw :) tutaj
Dzięki dziewczyny, lista zaktualizowana