reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

Hej. Moja pierwsza wizyta 16.12. Ciągle mam mdłości i zmuszam się żeby cokolwiek zjeść. Mi pomaga tylko pepsi. Dziś udało mi się usnac razem z córką. Spalam dwie godziny 😍 witam wszystkie nowe mamy:-)

reklama
Witam i ja [emoji16] u mnie również szaro za oknem
Jak na razie też nie mam za bardzo objawów. Lekko sutki bolą i czasami podbrzusze, ale to rzadko.
Miłego dnia życzę [emoji4]

A mnie właśnie co jakoś czas kłują jajniki i piersi bolą po bokach i miałam jakoś zawrót głowy :)
W dodatku przed chwila zauważyłam u siebie ta linie negra czy coś tam..

A jakie mialyście pierwsze ze te az tak sie różnią? To poczatek drugich ale moze juz jakies roznice widzicie?
Pierwsza książkowa, żadnych objawów nic, a nic, czułam się cudownie miałam więcej energii, druga (stracona) lekki ból piersi i podbrzusza, a w obecnej pełen pakiet, cycki, brzuch i mdłości 😂😂

Pierwsza książkowa, żadnych objawów nic, a nic, czułam się cudownie miałam więcej energii, druga (stracona) lekki ból piersi i podbrzusza, a w obecnej pełen pakiet, cycki, brzuch i mdłości 😂😂
Przykro mi bardzo z powodu Twojej straty 😥 bratowa stracila dzieciątko w 12tyg. Niesprawiedliwe zycie.
A w ktorym teraz jestes tyg?

A jakie mialyście pierwsze ze te az tak sie różnią? To poczatek drugich ale moze juz jakies roznice widzicie?
Mdłości i wymioty do końca 1 trymestru. Szybko miałam wyczulony węch i odrzuciło mnie od alkoholu (jeszcze testy nie wychodziły) a potem to już lawinowo, chyba piersi, odrzuciło mnie od kawy, i czułam się okropnie. Na razie oprócz kłucia w brzuchu nie mam żadnych objawów, nic, może słodkie mi nie podchodzi, a w ciazy z córką szalałam za słodkim ale to też dopiero w 2 trymestrze. Dlatego jakoś nie potrafię uwierzyć, że to się dzieje

Witam wszystkie nowe sierpniówki!!
Dopiero nadrobiłam czytanie;D
Moja wizyta 23 grudnia;)
U mnie nadal brak apetytu;d

Mdłości i wymioty do końca 1 trymestru. Szybko miałam wyczulony węch i odrzuciło mnie od alkoholu (jeszcze testy nie wychodziły) a potem to już lawinowo, chyba piersi, odrzuciło mnie od kawy, i czułam się okropnie. Na razie oprócz kłucia w brzuchu nie mam żadnych objawów, nic, może słodkie mi nie podchodzi, a w ciazy z córką szalałam za słodkim ale to też dopiero w 2 trymestrze. Dlatego jakoś nie potrafię uwierzyć, że to się dzieje

HEJ,ja też miałam wysoką betę 34dc - 3314, na 2 dni pózniej 7714 , a kilka dni pózniej 24 tysiące. Też,myślałam że będą bliźniaki.( Mój ma od strony babci, babcię bliźniaczkę ).Też miałam ciąże zatrzymaną w tym roku-serduszko przestało bić
.Byłam 2 grudnia u lekarza, i był sam jeden pęcherzyk, zmartwiłam się , bo wyniki z bety pokazują 5-6 tydzień a tutaj sam pęcherzyk.Ale ginekolog powiedział mi , że na te wartości nie ma co patrzeć tylko na ten przyrost.Powiedziała ze trzeba czekać i kazała przyjść 17.12 bo powinno być już serduszko.Powiem Ci jeszcze, że my robiliśmy tylko badania genetyczne dla osób starających się o dziecko.I nic nam nie wyszło.:D Biorę acard 150 , 2x1 duphaston, letrox 25/50 naprzemiennie, i kwas foliowy z witaminami/I oczywiście jestem pozytywnie nastawiona myśleć o tej ciąży :) ,będzie wszystko dobrze :)
Czy robiłas badania genetyczne na trombofilie wrodzona? I nic nie wyszlo? Acard z jakiego powodu bierzesz? Ponoc acarad bierze sie przy nadkrzepliwości?

reklama
A u dr juz bylas? Ktory tydzien? Może tym razem bedziesz miala mila i przyjemna malo objawowa ciaze😉😉

Do góry