reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

Dzisiaj mam wizytę w dniu terminu 🙈 także tego... Nikt się jej nie spodziewał i nie mam pojęcia jak będzie dalej 😂 czy mam dzwonić do szpitala i tam się umawiać na dalsze wizyty? Czy u mojej giny mi dołożą? 🤔🤭

Moje dziewczyny mówią,że Malizna czeka do niedzieli. Żeby łatwiej było zapamiętać- bo jak dotąd cały babiniec 23go urodzony. 😂✌️😂

Mdłości, wymioty, czyszczenie- wszystko było już wczoraj. Aż myślałam że mnie na drugą stronę wywinie 😂 i były takie skurcze, że już wiedziałam że właśnie tak powinno się czuć bóle porodowe. Ale im przeszło 🤭 ale jak to ma się z takiego poziomu zacząć 😱 to trzeba będzie się spieszyć!

Też mam więcej rzeczy bo nie wiem kiedy będę wracać do domu! Czy rano , w południe czy może w nocy 🤔 także lepiej być przygotowanym na wszystko 😁✌️

reklama
@Mdła ale Cie dziwnie trzyma 🤔 odzywaj się nam tutaj co chwile 😉 może jak teraz Cię wymęczy to poród będzie łatwiejszy, w każdym bądź razie trzymam za to kciuki✊😉 zamelduje nnam się tutaj koniecznie po wizycie 😊, też jestem ciekawa co robią w Niemczech jak jest się po terminie

@MegBor powodzenia ! Myślami jesteśmy z tobą 😍
@Mdła moze właśnie będzie tak jak misiaaa95 mówi, jak teraz Cię wymęczyć to dzieciątko wręcz wyskoczy :D i będzie po bólu 😍
Wczoraj pod wieczór taki skurcz mnie złapał, aż się przestraszyłam czy to już 😅😂 a potem oczywiście biegunka 🤷🏻‍♀️ W nocy ze dwa lekkie skurcze i tyle. Jeszcze dzidzia się nie spieszy, ale mam nadzieje, ze już w przyszłym tygodniu z nami będzie 😊 pogoda zleżała to i człowiek się lepiej czuje, a jak u was?

Hej hej! My po wizycie. Pierwsze KTG wyglądało jak Himalaje...przerwa na wizytę...drugie KTG niczym tafla spokojnego jeziora o poranku 😂🤷🏼‍♀️ Aż przychodzili mi przekładać te czujniki czy aby na pewno oba wydruki moje 😂

U Malizny wszystko ok. W blokach startowych. Rozwarcie 2cm, wszystko miękkie jak kaczuszka, jak kołderka i poduszka... Jednym słowem nic tylko rodzić 😂🤭😂 no właśnie... tylko że nic się nie dzieje 😁🤷🏼‍♀️

Wizyta w piątek. Teraz maksymalnie co 2 dni czyli w weekend szykuje się podróż do szpitala. Jak wszystko jest ok to zaczynają wywoływać od 41+0 czyli za tydzień. I fajnie by było gdyby do tego jednak nie doczekać 🤦🏼‍♀️

MegBor myślimy tu o Tobie ciepło 💚 🍀 💚 daj znać jak już dojdziesz do siebie 😉

Suzie wczoraj mi się przypomniało jak bóle porodowe "powinny się czuć" 😉 także mogę tylko napisać, że na pewno nie przegapimy porodu 😉😁😉

Dziewczyny trzymajcie się! 😘 Wiem że zwłaszcza w te upały to skurcze są i zikają bo też przez to tak mialam🥴 No i 2 dni przed porodem czyściło mnie ze wszystkiego co zjadłam, a w dniu porodu to nawet na skurczu na kibelku siedziałam i myślałam że z niego zlece🤦‍♀️

My z Franiem dzisiaj cała noc na laktatorze bo jak tylko weźmie cyca do buzi to zasypia✌️a na butelke rzuca się jak sikorka na słoninke😂

Kochane, emocje targają mną takie ze nie umiem zebrać myśli i napisać czegoś więcej. To moje pierwsze dziecko ❤️ Jest niesamowicie. Już kocham Go nad życie.
Czujemy się dobrze i wszystko szczęśliwie! Dziękuje za trzymanie kciuków i pozytywne emocje! 🌸🔥 coś pięknego.
Miłosz przesyła każdej buziaka!

Załączniki

• 065B1553-9A7B-4A6D-A36D-5C2C9E184730.jpeg
    065B1553-9A7B-4A6D-A36D-5C2C9E184730.jpeg
    193,1 KB · Wyświetleń: 174
reklama
Do góry