reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

Dzisiaj mam wizytę w dniu terminu 🙈 także tego... Nikt się jej nie spodziewał i nie mam pojęcia jak będzie dalej 😂 czy mam dzwonić do szpitala i tam się umawiać na dalsze wizyty? Czy u mojej giny mi dołożą? 🤔🤭

Moje dziewczyny mówią,że Malizna czeka do niedzieli. Żeby łatwiej było zapamiętać- bo jak dotąd cały babiniec 23go urodzony. 😂✌️😂

Mdłości, wymioty, czyszczenie- wszystko było już wczoraj. Aż myślałam że mnie na drugą stronę wywinie 😂 i były takie skurcze, że już wiedziałam że właśnie tak powinno się czuć bóle porodowe. Ale im przeszło 🤭 ale jak to ma się z takiego poziomu zacząć 😱 to trzeba będzie się spieszyć!

Też mam więcej rzeczy bo nie wiem kiedy będę wracać do domu! Czy rano , w południe czy może w nocy 🤔 także lepiej być przygotowanym na wszystko 😁✌️

reklama
@Mdła ale Cie dziwnie trzyma 🤔 odzywaj się nam tutaj co chwile 😉 może jak teraz Cię wymęczy to poród będzie łatwiejszy, w każdym bądź razie trzymam za to kciuki✊😉 zamelduje nnam się tutaj koniecznie po wizycie 😊, też jestem ciekawa co robią w Niemczech jak jest się po terminie

@MegBor powodzenia ! Myślami jesteśmy z tobą 😍
@Mdła moze właśnie będzie tak jak misiaaa95 mówi, jak teraz Cię wymęczyć to dzieciątko wręcz wyskoczy :D i będzie po bólu 😍
Wczoraj pod wieczór taki skurcz mnie złapał, aż się przestraszyłam czy to już 😅😂 a potem oczywiście biegunka 🤷🏻‍♀️ W nocy ze dwa lekkie skurcze i tyle. Jeszcze dzidzia się nie spieszy, ale mam nadzieje, ze już w przyszłym tygodniu z nami będzie 😊 pogoda zleżała to i człowiek się lepiej czuje, a jak u was?

Hej hej! My po wizycie. Pierwsze KTG wyglądało jak Himalaje...przerwa na wizytę...drugie KTG niczym tafla spokojnego jeziora o poranku 😂🤷🏼‍♀️ Aż przychodzili mi przekładać te czujniki czy aby na pewno oba wydruki moje 😂

U Malizny wszystko ok. W blokach startowych. Rozwarcie 2cm, wszystko miękkie jak kaczuszka, jak kołderka i poduszka... Jednym słowem nic tylko rodzić 😂🤭😂 no właśnie... tylko że nic się nie dzieje 😁🤷🏼‍♀️

Wizyta w piątek. Teraz maksymalnie co 2 dni czyli w weekend szykuje się podróż do szpitala. Jak wszystko jest ok to zaczynają wywoływać od 41+0 czyli za tydzień. I fajnie by było gdyby do tego jednak nie doczekać 🤦🏼‍♀️

MegBor myślimy tu o Tobie ciepło 💚 🍀 💚 daj znać jak już dojdziesz do siebie 😉

Suzie wczoraj mi się przypomniało jak bóle porodowe "powinny się czuć" 😉 także mogę tylko napisać, że na pewno nie przegapimy porodu 😉😁😉

Dziewczyny trzymajcie się! 😘 Wiem że zwłaszcza w te upały to skurcze są i zikają bo też przez to tak mialam🥴 No i 2 dni przed porodem czyściło mnie ze wszystkiego co zjadłam, a w dniu porodu to nawet na skurczu na kibelku siedziałam i myślałam że z niego zlece🤦‍♀️

My z Franiem dzisiaj cała noc na laktatorze bo jak tylko weźmie cyca do buzi to zasypia✌️a na butelke rzuca się jak sikorka na słoninke😂

Kochane, emocje targają mną takie ze nie umiem zebrać myśli i napisać czegoś więcej. To moje pierwsze dziecko ❤️ Jest niesamowicie. Już kocham Go nad życie.
Czujemy się dobrze i wszystko szczęśliwie! Dziękuje za trzymanie kciuków i pozytywne emocje! 🌸🔥 coś pięknego.
Miłosz przesyła każdej buziaka!

Załączniki

• 065B1553-9A7B-4A6D-A36D-5C2C9E184730.jpeg
    065B1553-9A7B-4A6D-A36D-5C2C9E184730.jpeg
    193,1 KB · Wyświetleń: 165
reklama
Do góry