Mdła
Fanka BB :)
Jaki cudny dużo zdrówka dla Was i szybkiego powrotu do domu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulejszyn !!!! Słodkości!!!!! Zdrówka!!!!Cześć laski!
Od wczoraj mały jest już z nami.
Byłam pod narkozą i były małe problemy, bo nie mogli mnie zaintubowac i leki zdążyły dojść do małego. Jak go wyciągnęli dostał 1pkt bo nie oddychał sam, ale po 3minutach już oddychał i dostał 10pkt. Ze względu na tej oddech zabrali go na obserwacje na neonatologie i przynieśli mi go jak byłam już na normalnej sali.
Dobrze ze wszystko skończyło się pomyślnie i teraz jest ok. Malutki jest taki grzeczny, że jeszcze nie słyszałam żeby płakał. Zobacz załącznik 1155767Zobacz załącznik 1155768
gratulacje, śliczny chłopczykCześć laski!
Byłam pod narkozą i były małe problemy, bo nie mogli mnie zaintubowac i leki zdążyły dojść do małego. Jak go wyciągnęli dostał 1pkt bo nie oddychał sam, ale po 3minutach już oddychał i dostał 10pkt. Ze względu na tej oddech zabrali go na obserwacje na neonatologie i przynieśli mi go jak byłam już na normalnej sali.
Dobrze ze wszystko skończyło się pomyślnie i teraz jest ok. Malutki jest taki grzeczny, że jeszcze nie słyszałam żeby płakał. Zobacz załącznik 1155767Zobacz załącznik 1155768
misiaaa95 ...Czekam nadal na Malego. Juz dobrze. Ladnie je. Przybiera na wadze. Wazy 3300. Je ok 80 -90ml. Dzis ostatni dzien bierze antybiotyk i w sb pobieraja krew. Jak bedzie jałowa to szczepienie i do domu po weekendzie ❤.@Mystic87 co u Ciebie ?
Gratulacje Ale zazdroszczę że już możecie się tulićCześć laski!
Dobrze ze wszystko skończyło się pomyślnie i teraz jest ok. Malutki jest taki grzeczny, że jeszcze nie słyszałam żeby płakał. ❤Zobacz załącznik 1155767Zobacz załącznik 1155768