reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Hej dziewczyny!
Trochę zabiegana byłam po wizycie 🙈 Dzidź bez zmian-tajemniczy 😂 Nie pokaże buzi a co dopiero mówić o rozchylenia nóżek 😂😂😂
"No zdjęcia nie będzie... Za to można podziwiać pięknie rozwinięty mózg" 😂😂😂

Joanulka jakbym trafiła- nie pozwoliłam się też hiper-dokładnie pomierzyć ale... szacunkowo waży ok 2000g. Pani doktor mówiła że raczej troszkę mniej... ale! 2000g wyszło 😜 Także Dzidź nie będzie duży ale i nie jakoś specjalnie drobny.

Tez siw ciesze ze juz niedlugo. 2sierpien. Mam nadzieje ze za miesiac o tej porze bede miala 👶 w ramionach calego i zdrowego a i ja juz bede ruchliwa😂😂😂. Do 27 sierpnia chyba bym fiknela od tych upalow😄

Mystic oczywiście że ci życzę szybkiego powrotu do pełnej mobilności! Ale obiecaj że jak będziemy tu fikać od tych upałów to będziesz nas wspierać i pocieszać 😂😂😂 Bo my pewnie...no dobra JA 🤪... będę zapewne zazdrościć na maksa 🤦🏼‍♀️😂🤦🏼‍♀️ No i nie opuszcza mnie to przekonanie że tym razem przenoszę 🤷🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

Właśnie jutro męża poproszę żeby mi kupił żurawinę. Przy siusianiu aż tak nie ale co jakiś czas normalnie jakby ktoś igła mnie dźgał. I często chodzę siku. Ale na szczęście już lepiej niż rano. 💚
Lipka ja miałam już takie kłucie przy chodzeniu. Parę razy. Dopytywałam się i lekarki i położnej. Dopóki brzuch się nie napina przy tym to się nie przejmować. Tak powiedziały. Ja miałam tak po dłuższym (i szybszym bo nie lubię...i chyba nie umiem co gorsza wolno chodzić) spacerze. Leżakowanie pomogło. Położna mówi że organizm przygotowuje się do terminu pełną parą i może być to bardzo różnie odczuwalne dla kobiet.
Żurawina na pewno nie zaszkodzi! A może profilaktycznie ewentualnym infekcjom zapobiegać. Poza tym ja po prostu lubię 😂 jadam zamiast Haribo 😁

Hej dziewczyny!
Trochę zabiegana byłam po wizycie 🙈 Dzidź bez zmian-tajemniczy 😂 Nie pokaże buzi a co dopiero mówić o rozchylenia nóżek 😂😂😂
"No zdjęcia nie będzie... Za to można podziwiać pięknie rozwinięty mózg" 😂😂😂

Joanulka jakbym trafiła- nie pozwoliłam się też hiper-dokładnie pomierzyć ale... szacunkowo waży ok 2000g. Pani doktor mówiła że raczej troszkę mniej... ale! 2000g wyszło 😜 Także Dzidź nie będzie duży ale i nie jakoś specjalnie drobny.

Mystic oczywiście że ci życzę szybkiego powrotu do pełnej mobilności! Ale obiecaj że jak będziemy tu fikać od tych upałów to będziesz nas wspierać i pocieszać 😂😂😂 Bo my pewnie...no dobra JA 🤪... będę zapewne zazdrościć na maksa 🤦🏼‍♀️😂🤦🏼‍♀️ No i nie opuszcza mnie to przekonanie że tym razem przenoszę 🤷🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤷🏼‍♀️
Nie zostawie Was!!! Bede obstawiala Was wiatraczkami, robila chlodne oklady na nogi, podawala Wam lody🍨🍧🍦i chlodne napoje!!! Przecież macie ze mną rodzić to jakże ja bym mogla Was zostawic w potrzebie???? Trzymamy sie razem niczym czekoladki w bombonierce🤗🤗🤗🤗🤗 do ostatniej sztuki!!!😙😙😙😙😙

Potwierdzam że chłopaki nie mają oporów xD Ja prawie za każdym razem jak jestem na usg to pierwsze przyłożenie głowicy do brzucha i na ekranie widać siusiaka 😂 Ale żeby zdjęcie buzi to już nieee... Albo odwrócony albo się rączkami zasłania

Ale że jak chłopak to od razu ekshibicjonizm? 😂😂😂 Zapewne dziewczę. Nic tam nie lata wokół, co mogłoby świadczyć że jest inaczej. 🤷🏼‍♀️ Ale pewności nie ma. Nawet mi się to już podoba 😁
Moj syn to klejnotami świeci od samego początku!!! Buzi tak nie ustawia jak swoje skarby!!! Starszy syn w szpitalu jak tylko go badali po urodzeniu sikal na nich przy obchodach. Poszlismy na pierwsza kontrol do przychodni i to samo.
Mama opowiadala ze jak urodzila mojego brata to razem z krzykiem juz lal na ludzi😂😂😂 moze te chlopy moje tylko takie łobuzy🤔🤔😂😂
Dziewczynki chyba lepiej wychowane od momentu poczęcia 😉😉😉

reklama
To podobno tak samo jest jeśli chodzi o ruchy w brzuchu. Moja mama opowiadała ze ja to prawie się tam nie ruszałam, tylko sporadycznie coś tam się obtarlam, natomiast mój brat to mieszał jej chyba bigos w brzuchu 😂 Czyli dziewczynki grzeczniejsze od początku 😉 Mój rycerz też raczej należy do tych co raczej mało śpią a dużo się wiercą ale nie narzekam 😉

Do góry