reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

Ja mam termin 10 sierpień z zastrzeżeniem że raczej może być coś z tydzień szybciej 😁 Jak dla mnie to po 24 lipca już mogę się rozpakowywać😜 Chociaż wiem że po jakims czasie będziemy chciały żeby lokatorzy wrócili do brzucha 😂
Czy ja wiem??? Ja chyba jestem wygodnicka bo nie lubie jak cos mi fizycznie dolega i ogranicza. Wole nie sypiac, niedojadac, chodzic jak zombie byle sprawnie i wszedzie. Niech juz ta opuchlizna zejdzie. Teraz taka bombiasta sie czuje. Dziecko na cymbalkach gra i mowi mama tańcuj a mama jak wieloryb wyrzucony na plaży🐳. Tylko płetwami porusza😂

reklama
Hejka. A mnie dziś jakoś od dołu kłuje. Nie wiem czy coś się zaczyna dziać czy to od pęcherza. Bo na ost badaniu wyszło że mam jakieś zapalenie. Leżę dziś i boję się ruszać. 😖

Czy ja wiem??? Ja chyba jestem wygodnicka bo nie lubie jak cos mi fizycznie dolega i ogranicza. Wole nie sypiac, niedojadac, chodzic jak zombie byle sprawnie i wszedzie. Niech juz ta opuchlizna zejdzie. Teraz taka bombiasta sie czuje. Dziecko na cymbalkach gra i mowi mama tańcuj a mama jak wieloryb wyrzucony na plaży🐳. Tylko płetwami porusza😂
No ja Cię rozumiem bo też jestem z tych co raczej nie potrafią leżeć i chca być sprawne jak najdłużej 😉 Ale myślę że mam nawet spoko tolerancję na jakieś bóle i dyskomfort, albo staram się tak zająć się czymś żeby o tym nie myśleć. Mój stary ciągle na statku z wielkim znakiem zapytania czy wróci do porodu to muszę jakoś sama toczyć tą kule 😂

No ja Cię rozumiem bo też jestem z tych co raczej nie potrafią leżeć i chca być sprawne jak najdłużej 😉 Ale myślę że mam nawet spoko tolerancję na jakieś bóle i dyskomfort, albo staram się tak zająć się czymś żeby o tym nie myśleć. Mój stary ciągle na statku z wielkim znakiem zapytania czy wróci do porodu to muszę jakoś sama toczyć tą kule 😂
Ale w masz tam kogos do pomocy ? Kto chociaz zajrzy ?odwiedzi itd?

Pięterko niżej mam rodziców więc tak naprawdę jestem więcej u nich niż u siebie :) Chociaż czasami potrzebuje posiedzieć tylko z moimi zwierzami 🐈🐕🐩

Jesteśmy już do takiego trybu przyzwyczajeni chociaż wiadomo że jak omija nas przeżywanie jakiś ważnych wydarzeń wspólnie to smuteczek. Ale dzięki temu bardziej doceniamy czas kiedy jesteśmy razem 😉

Jesteśmy już do takiego trybu przyzwyczajeni chociaż wiadomo że jak omija nas przeżywanie jakiś ważnych wydarzeń wspólnie to smuteczek. Ale dzięki temu bardziej doceniamy czas kiedy jesteśmy razem 😉
Pewnie ze trzeba doceniac i szukac w takiej sytuacji swoich malych szczęść. Nie jest latwo nikomu. Ja podziwiam Was bo mój tez na wyjazdach ale zapewne nie na tak dlugo jak Twoj

Hejka. A mnie dziś jakoś od dołu kłuje. Nie wiem czy coś się zaczyna dziać czy to od pęcherza. Bo na ost badaniu wyszło że mam jakieś zapalenie. Leżę dziś i boję się ruszać. 😖
Popij rumianek. Ja też czułam jakbym miała początki chorego pęcherza i pomogło 👍🏻 Leżakowanie zawsze wskazane :)

U mnie dla odmiany zaczęły się dziwne plamienia, chyba po wieczornym stosowaniu luteiny :( któraś z Was tak miała?

reklama
Ja bralam lutke 7tyg to mialam tylko wodniste, tabletkowe( rozpuszczone grudki) i te glutki o ktorych pisalysmy. Ale kiedys czytalam na netach jak dziewczyna miala plamienia i okazalo sie ze tym aplikatorem cos tam sobie rysowala i miala ranki

Do góry