reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Ja tylko miałam problem żeby to wypić jak już wypiłam to czułam się świetnie [emoji1787] ale i tak mi za duży cukier wyszedł [emoji848][emoji3525]
Najgorsze pierwsze pol godziny byly dla mnie pod wzgledem takich hmm mdlosci. 3 mam kciuki za Ciebie!!! Dasz rade !!! [emoji6][emoji6][emoji6]

Cukrzyca ciążowa nie taka straszna. Przerabialam to. Jedyny mankament to mierzenie cukru. Posiłki do ogarnięcia, nawet jedzenia az nad moje mozliwosci a waga stała w miejscu to akurat bylo na plus[emoji4][emoji16]

Ale ladna waga maluszka [emoji4]widac ze mamusia dba
Cześć dziewczyny, mam masę zaległości [emoji85]

U mnie remont w pełni, może do porodu uda się mieć swój kącik więc nie narzekam, ale jestem już zmęczona. Coś za coś. Kuchnia się robi, ahhh będzie pięknie [emoji7] chociaż sprzątanie po fachowcach mi d...ą wychodzi [emoji1787]

Co u Was?Jak się czujecie? Ja w poniedziałek byłam u gin. Synciu ma 968gram, rozwija się prawidłowo co najważniejsze. U mnie też wszystko dobrze, oby tak dalej. Nie wiem co będzie z krzywa cukrową, gin nic nie mówiła ani nie dała kierowania na badania na koleją wizyte, a następna wizyta w ok 30tc obecnie 26t6d. Może mnie to ohydzwo ominie, bo morfologii i cukier miałam dwukrotnie w normie. Zobaczymy.

Ściskam mocno [emoji177]

Ja tylko miałam problem żeby to wypić jak już wypiłam to czułam się świetnie [emoji1787] ale i tak mi za duży cukier wyszedł [emoji848][emoji3525]
Ja też największy problem miałam żeby wypić. Już takie małe łyczki,.ledwo przez gardło przechodzilo he. I chwilę po..ten posmak w ustach. Później mi się odbiło i było ok 😬😀

Duzo wlasnie daje wyłączenie cukru i słodkich napoji.... A ja cholera je chłodne i wynik 9 na plusie[emoji23][emoji23][emoji23]dzis wciagnelam pol opakowania toffifi jal tak dalej pojdzie to na 20 sie skonczy a w poprzednich ciazach max 11
Ja też uwielbiam słodkości. Ale za to nic oprócz wody i herbaty nie pije. Odpychaja mnie soczki itp.
Ostatnio miałam +5kg. Ale teraz już na pewno dużo więcej. W pierwszej ciąży to miałam tylko brzuszek, A teraz widzę że cała się robię duża😀.

reklama
Do góry