AndziulkaPol
Zaciekawiona BB
Bravo Ty
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najgorsze pierwsze pol godziny byly dla mnie pod wzgledem takich hmm mdlosci. 3 mam kciuki za Ciebie!!! Dasz rade !!! [emoji6][emoji6][emoji6]
Cześć dziewczyny, mam masę zaległości [emoji85]
U mnie remont w pełni, może do porodu uda się mieć swój kącik więc nie narzekam, ale jestem już zmęczona. Coś za coś. Kuchnia się robi, ahhh będzie pięknie [emoji7] chociaż sprzątanie po fachowcach mi d...ą wychodzi [emoji1787]
Co u Was?Jak się czujecie? Ja w poniedziałek byłam u gin. Synciu ma 968gram, rozwija się prawidłowo co najważniejsze. U mnie też wszystko dobrze, oby tak dalej. Nie wiem co będzie z krzywa cukrową, gin nic nie mówiła ani nie dała kierowania na badania na koleją wizyte, a następna wizyta w ok 30tc obecnie 26t6d. Może mnie to ohydzwo ominie, bo morfologii i cukier miałam dwukrotnie w normie. Zobaczymy.
Ściskam mocno [emoji177]
Ja też największy problem miałam żeby wypić. Już takie małe łyczki,.ledwo przez gardło przechodzilo he. I chwilę po..ten posmak w ustach. Później mi się odbiło i było okJa tylko miałam problem żeby to wypić jak już wypiłam to czułam się świetnie [emoji1787] ale i tak mi za duży cukier wyszedł [emoji848][emoji3525]
Cukrzyca ciążowa nie taka straszna. Przerabialam to. Jedyny mankament to mierzenie cukru. Posiłki do ogarnięcia, nawet jedzenia az nad moje mozliwosci a waga stała w miejscu to akurat bylo na plus[emoji4][emoji16]
Ja po tygodniu diety -1kg a nie chodzę glodna
Ja też uwielbiam słodkości. Ale za to nic oprócz wody i herbaty nie pije. Odpychaja mnie soczki itp.Duzo wlasnie daje wyłączenie cukru i słodkich napoji.... A ja cholera je chłodne i wynik 9 na plusie[emoji23][emoji23][emoji23]dzis wciagnelam pol opakowania toffifi jal tak dalej pojdzie to na 20 sie skonczy a w poprzednich ciazach max 11