reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Lipka pomyśl sobie że jak coś...to każą powtórzyć 🙈 dasz radę. Trzymamy kciuki. Miło i przyjemnie nie jest.. Chociaż pamiętam że ktoś mi mówił kiedyś że to fajne badanie. Tylko się pije taki słodziutki napój i czeka 😖🤷🏼‍♀️ także zdarzają się też entuzjaści 😂😂😂

Co słychać? Mam już pomalowaną i przygotowaną sypialnię. Dziś będą pokoje dziecięce malowane. Następna w kolejce czeka kuchnia. Jeszcze coś w łazience bym zmieniła... ale jeszcze plan nie powstał. Za to od jutra rusza projekt: wczasy na balkonie 🏞️🌅🏞️ jakoś trzeba się ratować w tym roku. 😜

Cześć dziewczyny, mam masę zaległości 🙈

U mnie remont w pełni, może do porodu uda się mieć swój kącik więc nie narzekam, ale jestem już zmęczona. Coś za coś. Kuchnia się robi, ahhh będzie pięknie 😍 chociaż sprzątanie po fachowcach mi d...ą wychodzi 🤣

Co u Was?Jak się czujecie? Ja w poniedziałek byłam u gin. Synciu ma 968gram, rozwija się prawidłowo co najważniejsze. U mnie też wszystko dobrze, oby tak dalej. Nie wiem co będzie z krzywa cukrową, gin nic nie mówiła ani nie dała kierowania na badania na koleją wizyte, a następna wizyta w ok 30tc obecnie 26t6d. Może mnie to ohydzwo ominie, bo morfologii i cukier miałam dwukrotnie w normie. Zobaczymy.

Ściskam mocno 💕

reklama
Hej dziewczyny 😁 ja jestem z południa Polski, a dokładnie z Krakowa 😊
Po waszych relacjach z ciastami jutro biorę się za malinowa chmurkę bo już nie wytrzymam jak nie zjem🤤
Jeśli chodzi o łóżeczka to my z mężem chcemy kupić chicco baby hug 4 w 1 i normalne drewniane😊

Też zamówiliśmy Chicco baby Hug i czekam teraz z niecierpliwością na dostawę. Dość ostrożnie podchodziłam do tego zkaupu, bo jedak trochę kosztuje, ale poszperałam po forach, widziałam filmiki na YouTube i myślę, że będzie warto swojej ceny, a dodatkowo to inwestycja na dłużej. Wcześniej zamówiliśmy łożeczko Next2Me Magic i jest świetnej jakości, dlatego się skusiliśmy też na Baby Hug :D

Do góry