reklama
Mystic87
Fanka BB :)
Najgorsze pierwsze pol godziny byly dla mnie pod wzgledem takich hmm mdlosci. 3 mam kciuki za Ciebie!!! Dasz rade !!!Hejka. Ja właśnie siedzę w lab. Jestem po wypiciu glukozy. No coś strasznego. Modlę się żeby wytrzymać te 2h...
AndziulkaPol
Zaciekawiona BB
PowodzeniaHejka. Ja właśnie siedzę w lab. Jestem po wypiciu glukozy. No coś strasznego. Modlę się żeby wytrzymać te 2h...
Mdła
Lipka pomyśl sobie że jak coś...to każą powtórzyć dasz radę. Trzymamy kciuki. Miło i przyjemnie nie jest.. Chociaż pamiętam że ktoś mi mówił kiedyś że to fajne badanie. Tylko się pije taki słodziutki napój i czeka także zdarzają się też entuzjaści
Co słychać? Mam już pomalowaną i przygotowaną sypialnię. Dziś będą pokoje dziecięce malowane. Następna w kolejce czeka kuchnia. Jeszcze coś w łazience bym zmieniła... ale jeszcze plan nie powstał. Za to od jutra rusza projekt: wczasy na balkonie jakoś trzeba się ratować w tym roku.
Co słychać? Mam już pomalowaną i przygotowaną sypialnię. Dziś będą pokoje dziecięce malowane. Następna w kolejce czeka kuchnia. Jeszcze coś w łazience bym zmieniła... ale jeszcze plan nie powstał. Za to od jutra rusza projekt: wczasy na balkonie jakoś trzeba się ratować w tym roku.
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Powodzenia laski na wizytach i glukozach. Glukoza hmmm do przeżycia ale wiadomo kazda z nas inna. Najwazniejsze to nie zwrocic bo wtedy powtórka.
Jak tam wasze wyprawki? Kompletujecie powoli?
Jak tam wasze wyprawki? Kompletujecie powoli?
moniskaaa
Dla mnie glukoza nie była strasznaHejka. Ja właśnie siedzę w lab. Jestem po wypiciu glukozy. No coś strasznego. Modlę się żeby wytrzymać te 2h...
A Ty jak tam po? Dałaś radę?
nataliiia91
Cześć dziewczyny, mam masę zaległości
U mnie remont w pełni, może do porodu uda się mieć swój kącik więc nie narzekam, ale jestem już zmęczona. Coś za coś. Kuchnia się robi, ahhh będzie pięknie chociaż sprzątanie po fachowcach mi d...ą wychodzi
Co u Was?Jak się czujecie? Ja w poniedziałek byłam u gin. Synciu ma 968gram, rozwija się prawidłowo co najważniejsze. U mnie też wszystko dobrze, oby tak dalej. Nie wiem co będzie z krzywa cukrową, gin nic nie mówiła ani nie dała kierowania na badania na koleją wizyte, a następna wizyta w ok 30tc obecnie 26t6d. Może mnie to ohydzwo ominie, bo morfologii i cukier miałam dwukrotnie w normie. Zobaczymy.
Ściskam mocno
U mnie remont w pełni, może do porodu uda się mieć swój kącik więc nie narzekam, ale jestem już zmęczona. Coś za coś. Kuchnia się robi, ahhh będzie pięknie chociaż sprzątanie po fachowcach mi d...ą wychodzi
Co u Was?Jak się czujecie? Ja w poniedziałek byłam u gin. Synciu ma 968gram, rozwija się prawidłowo co najważniejsze. U mnie też wszystko dobrze, oby tak dalej. Nie wiem co będzie z krzywa cukrową, gin nic nie mówiła ani nie dała kierowania na badania na koleją wizyte, a następna wizyta w ok 30tc obecnie 26t6d. Może mnie to ohydzwo ominie, bo morfologii i cukier miałam dwukrotnie w normie. Zobaczymy.
Ściskam mocno
Mystic87
Powodzenia
Lipka przeżyłaś ? już po?Hejka. Ja właśnie siedzę w lab. Jestem po wypiciu glukozy. No coś strasznego. Modlę się żeby wytrzymać te 2h...
reklama
Baby-D
Zaangażowana w BB
Hej dziewczyny ja jestem z południa Polski, a dokładnie z Krakowa
Po waszych relacjach z ciastami jutro biorę się za malinowa chmurkę bo już nie wytrzymam jak nie zjem
Jeśli chodzi o łóżeczka to my z mężem chcemy kupić chicco baby hug 4 w 1 i normalne drewniane
Też zamówiliśmy Chicco baby Hug i czekam teraz z niecierpliwością na dostawę. Dość ostrożnie podchodziłam do tego zkaupu, bo jedak trochę kosztuje, ale poszperałam po forach, widziałam filmiki na YouTube i myślę, że będzie warto swojej ceny, a dodatkowo to inwestycja na dłużej. Wcześniej zamówiliśmy łożeczko Next2Me Magic i jest świetnej jakości, dlatego się skusiliśmy też na Baby Hug