marcelek1234567
Zaangażowana w BB
Cześć dziewczynki, czy wszystkie chodzicie regularnie w czasie ciąży do gineko, ja przez epidemię nie byłam już od połowy marca, jak to u was wygląda. Aga
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie wszystkie wizyty odbywają się zgodnie z planem co 4 tygodnie. Badania również.Cześć dziewczynki, czy wszystkie chodzicie regularnie w czasie ciąży do gineko, ja przez epidemię nie byłam już od połowy marca, jak to u was wygląda. Aga
U mnie również co 4 tyg.U mnie wszystkie wizyty odbywają się zgodnie z planem co 4 tygodnie. Badania również.
Cześć dziewczynki, czy wszystkie chodzicie regularnie w czasie ciąży do gineko, ja przez epidemię nie byłam już od połowy marca, jak to u was wygląda. Aga
Ooo. To ja badana jestem co wizytę. Fotel + usg . Teraz mam 6 majaU mnie zgodnie z planem, ale wizyty mam bardzo rzadko. Dziś byłam badana 2 raz od początku ciąży (pierwsze badanie w 6tc) a jestem w 24tc, badanie z powodu bolesnych skurczów. Przyczyna- infekcja która podrażnia szyjkę
Gdyby nie to, to kolejne badanie odbyłoby się dopiero podczas porodu
W Polsce tak chyba jest, ze regularnie co wizytę robią badania. Ja mieszkam w UK i tutaj maja zupełnie inny system prowadzenia ciąży.Ooo. To ja badana jestem co wizytę. Fotel + usg . Teraz mam 6 maja
Czytałam, że ze zgaga w ciąży jest tak że niektórym np.pomaga mleko A innym wręcz nasila zgage. Więc jednej coś pomaga innej szkodzi. Ja jak już mam mocną zgage to pije mleko i jem banany. .W Polsce też standardowo są 3 badania. W Niemczech też. Ale oczywiście można trafić na lekarza który jest zdania że zasadne jest badanie częściej. Też jestem ciekawa czy będę badana na następnej wizycie
Pod koniec ciąży chodzi się codziennie więc raczej bez szans na badanie na każdej wizycie
Pochwaliłam się że bez dolegliwości ... więc dzisiaj zgaga chce mnie od środka spalić poza migdałami jakieś sposoby? Migdały nie dają rady jak na razie...