reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Witajcie!!!
Ostatni raz byłam na forum chyba zaraz po narodzinach mojej córeczki. A ona kończy jutro 7 lat!
Tak się złożyło że też mam termin na sierpień. Trzecie dziecko. I prawdopodobnie trzecia dziewczynka 😜 ale pewności jeszcze nie ma.

Straszna wariacja. Kompletnie nie planowaliśmy kolejnego 🙈 córki już duże i samodzielne (12 i 7…) a tu taki grom z jasnego nieba.

Pozdrawiam wszystkie. Ostatnie parę stron przeczytałam ale wcześniejsze 700 ... No ja Was bardzo przepraszam- nie da rady 😂

Wyprawkę też już zaczęłam gromadzić. Przewijak z wanienką już stoi (firmy roba-bardzo polecam.stabilne i dużo miejsca na półkach) Trochę ciuszków już mam. Łóżeczko zamówione i przyjdzie jak przyjdzie 🤷🏼‍♀️ wózek w maju zamawiamy. W ostatniej ciąży musiałam leżeć pod koniec i tym razem chcę mieć wszystko co najpotrzebniejsze wcześniej przygotowane. A wózek chcę mieć możliwość w razie czego wymienić.

My juz po krzywej cukrowej i po śniadaniu.. Masakra tak mi sie chce spac ze szok
Pogoda piękna, dzieciaki leniwe i. wola na podwórku w pingla lub siatkę pograć nóż wziasc sie za lekcje. Mówią ze zrobią po obiedzie. Po obiedzie znów cos i tak się kumuluje materiał..... Brak slow.

Mala coraz częściej daje znać o sobie a ja czatuje na vinted i czekam na paczki [emoji4]

My juz po krzywej cukrowej i po śniadaniu.. Masakra tak mi sie chce spac ze szok
Pogoda piękna, dzieciaki leniwe i. wola na podwórku w pingla lub siatkę pograć nóż wziasc sie za lekcje. Mówią ze zrobią po obiedzie. Po obiedzie znów cos i tak się kumuluje materiał..... Brak slow.

Mala coraz częściej daje znać o sobie a ja czatuje na vinted i czekam na paczki [emoji4]
Hej. Ja dzis bylam na tym badaniu to mi nie chcieli zrobic bez skierowania mimo ze prywatnie robie. U was też takie cyrki???
I jeszcze nie moge miec tego po 1h tylko ten 2godzinny. Kiedy to się zmienilo????

Nie wiem czemu tak u cb jest, dziwne
Ja mialam skierowanie na nfz 3 punktowa. Ale.myślę ze prywatnie tez powinni robic bez problemow. Przeciez to ważne badanie.
Hej. Ja dzis bylam na tym badaniu to mi nie chcieli zrobic bez skierowania mimo ze prywatnie robie. U was też takie cyrki???
I jeszcze nie moge miec tego po 1h tylko ten 2godzinny. Kiedy to się zmienilo????

Nie wiem czemu tak u cb jest, dziwne
Ja mialam skierowanie na nfz 3 punktowa. Ale.myślę ze prywatnie tez powinni robic bez problemow. Przeciez to ważne badanie.
No właśnie. Przeciez i tak i tak place. Ale 3 punktowe to sie chyba robilo jak bylo to 2 punktowe podejrzane prawda???
Przynajmniej ja tak mialam w poprzedniej ciazy i bylo ok. Bez skierowan , szybko i z glowy. Ale moze przez to ze jedno laboratorium u mnie w miescie otwarte na okolice 40 km to sobie robia co chcą???

Ja mialam mierzona glukozę przed pobraniem godzinę i dwie po wypiciu. U mnie tez otwarte jedno czy dwa laboratorium przez tego wirusa i nie robili problemów z badaniem. Tylko siedzialam w aucie zeby nie bylo kumulacji ludzi w środku. Kurcze powinni normalnie ci to badanie zrobic.

Ciekawe jak będzie u mnie 🤔 niby laboratorium czynne niedaleko i badanie muszę zrobić za dwa tygodnie to i tak czuje się niekomfortowo 😖 ze będę musiała w przychodni tyle siedzieć 🤦🏻‍♀️

reklama
Ciekawe jak będzie u mnie 🤔 niby laboratorium czynne niedaleko i badanie muszę zrobić za dwa tygodnie to i tak czuje się niekomfortowo 😖 ze będę musiała w przychodni tyle siedzieć 🤦🏻‍♀️
U nas stoi sie na dworze na parkingu. Duszno w maseczce, nie ma gdzie usiasc, slonce grzeje, nikt kobicinie z bębenkiem nie ustąpi 😀, tak wiec jak zdobede skierowanie od dr 1 kontaktu to jutro wyjde po pobraniu i odrazu stane na koncu kolejki bo dzis prawie godzine czekalam na swoja kolej. Więc 2h bede tam stala. Chyba jakiś taborecik sobie wezme 😂😂😂

Do góry