reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Witajcie!!!
Ostatni raz byłam na forum chyba zaraz po narodzinach mojej córeczki. A ona kończy jutro 7 lat!
Tak się złożyło że też mam termin na sierpień. Trzecie dziecko. I prawdopodobnie trzecia dziewczynka 😜 ale pewności jeszcze nie ma.

Straszna wariacja. Kompletnie nie planowaliśmy kolejnego 🙈 córki już duże i samodzielne (12 i 7…) a tu taki grom z jasnego nieba.

Pozdrawiam wszystkie. Ostatnie parę stron przeczytałam ale wcześniejsze 700 ... No ja Was bardzo przepraszam- nie da rady 😂

Wyprawkę też już zaczęłam gromadzić. Przewijak z wanienką już stoi (firmy roba-bardzo polecam.stabilne i dużo miejsca na półkach) Trochę ciuszków już mam. Łóżeczko zamówione i przyjdzie jak przyjdzie 🤷🏼‍♀️ wózek w maju zamawiamy. W ostatniej ciąży musiałam leżeć pod koniec i tym razem chcę mieć wszystko co najpotrzebniejsze wcześniej przygotowane. A wózek chcę mieć możliwość w razie czego wymienić.

My juz po krzywej cukrowej i po śniadaniu.. Masakra tak mi sie chce spac ze szok
Pogoda piękna, dzieciaki leniwe i. wola na podwórku w pingla lub siatkę pograć nóż wziasc sie za lekcje. Mówią ze zrobią po obiedzie. Po obiedzie znów cos i tak się kumuluje materiał..... Brak slow.

Mala coraz częściej daje znać o sobie a ja czatuje na vinted i czekam na paczki [emoji4]

My juz po krzywej cukrowej i po śniadaniu.. Masakra tak mi sie chce spac ze szok
Pogoda piękna, dzieciaki leniwe i. wola na podwórku w pingla lub siatkę pograć nóż wziasc sie za lekcje. Mówią ze zrobią po obiedzie. Po obiedzie znów cos i tak się kumuluje materiał..... Brak slow.

Mala coraz częściej daje znać o sobie a ja czatuje na vinted i czekam na paczki [emoji4]
Hej. Ja dzis bylam na tym badaniu to mi nie chcieli zrobic bez skierowania mimo ze prywatnie robie. U was też takie cyrki???
I jeszcze nie moge miec tego po 1h tylko ten 2godzinny. Kiedy to się zmienilo????

Nie wiem czemu tak u cb jest, dziwne
Ja mialam skierowanie na nfz 3 punktowa. Ale.myślę ze prywatnie tez powinni robic bez problemow. Przeciez to ważne badanie.
Hej. Ja dzis bylam na tym badaniu to mi nie chcieli zrobic bez skierowania mimo ze prywatnie robie. U was też takie cyrki???
I jeszcze nie moge miec tego po 1h tylko ten 2godzinny. Kiedy to się zmienilo????

Nie wiem czemu tak u cb jest, dziwne
Ja mialam skierowanie na nfz 3 punktowa. Ale.myślę ze prywatnie tez powinni robic bez problemow. Przeciez to ważne badanie.
No właśnie. Przeciez i tak i tak place. Ale 3 punktowe to sie chyba robilo jak bylo to 2 punktowe podejrzane prawda???
Przynajmniej ja tak mialam w poprzedniej ciazy i bylo ok. Bez skierowan , szybko i z glowy. Ale moze przez to ze jedno laboratorium u mnie w miescie otwarte na okolice 40 km to sobie robia co chcą???

Ja mialam mierzona glukozę przed pobraniem godzinę i dwie po wypiciu. U mnie tez otwarte jedno czy dwa laboratorium przez tego wirusa i nie robili problemów z badaniem. Tylko siedzialam w aucie zeby nie bylo kumulacji ludzi w środku. Kurcze powinni normalnie ci to badanie zrobic.

Ciekawe jak będzie u mnie 🤔 niby laboratorium czynne niedaleko i badanie muszę zrobić za dwa tygodnie to i tak czuje się niekomfortowo 😖 ze będę musiała w przychodni tyle siedzieć 🤦🏻‍♀️

reklama
Ciekawe jak będzie u mnie 🤔 niby laboratorium czynne niedaleko i badanie muszę zrobić za dwa tygodnie to i tak czuje się niekomfortowo 😖 ze będę musiała w przychodni tyle siedzieć 🤦🏻‍♀️
U nas stoi sie na dworze na parkingu. Duszno w maseczce, nie ma gdzie usiasc, slonce grzeje, nikt kobicinie z bębenkiem nie ustąpi 😀, tak wiec jak zdobede skierowanie od dr 1 kontaktu to jutro wyjde po pobraniu i odrazu stane na koncu kolejki bo dzis prawie godzine czekalam na swoja kolej. Więc 2h bede tam stala. Chyba jakiś taborecik sobie wezme 😂😂😂

Do góry