marcelek1234567
Zaangażowana w BB
Hej dziewczynki, długo mnie nie było, czy jest ktoś w 5 ciąży jak ja?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej, czyli to twoja 5c? Aga
Hej. Ja dzis bylam na tym badaniu to mi nie chcieli zrobic bez skierowania mimo ze prywatnie robie. U was też takie cyrki???My juz po krzywej cukrowej i po śniadaniu.. Masakra tak mi sie chce spac ze szok
Pogoda piękna, dzieciaki leniwe i. wola na podwórku w pingla lub siatkę pograć nóż wziasc sie za lekcje. Mówią ze zrobią po obiedzie. Po obiedzie znów cos i tak się kumuluje materiał..... Brak slow.
Mala coraz częściej daje znać o sobie a ja czatuje na vinted i czekam na paczki [emoji4]
Hej. Ja dzis bylam na tym badaniu to mi nie chcieli zrobic bez skierowania mimo ze prywatnie robie. U was też takie cyrki???
I jeszcze nie moge miec tego po 1h tylko ten 2godzinny. Kiedy to się zmienilo????
No właśnie. Przeciez i tak i tak place. Ale 3 punktowe to sie chyba robilo jak bylo to 2 punktowe podejrzane prawda???Nie wiem czemu tak u cb jest, dziwne
Ja mialam skierowanie na nfz 3 punktowa. Ale.myślę ze prywatnie tez powinni robic bez problemow. Przeciez to ważne badanie.
U nas stoi sie na dworze na parkingu. Duszno w maseczce, nie ma gdzie usiasc, slonce grzeje, nikt kobicinie z bębenkiem nie ustąpi , tak wiec jak zdobede skierowanie od dr 1 kontaktu to jutro wyjde po pobraniu i odrazu stane na koncu kolejki bo dzis prawie godzine czekalam na swoja kolej. Więc 2h bede tam stala. Chyba jakiś taborecik sobie wezmeCiekawe jak będzie u mnie niby laboratorium czynne niedaleko i badanie muszę zrobić za dwa tygodnie to i tak czuje się niekomfortowo ze będę musiała w przychodni tyle siedzieć