reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

@29moniska94 pochwal się proszę co fajnego zamówiłaś dla siebie i Bobo?
@Straciatella przykro mi słyszeć takie wieści, ale do tego czasu na pewno coś znajdziecie. Głowa do góry!
@Suzie_suzanna witamy Cię na forum ;) Poza nieobecnością męża, z Tobą i dzidziusiem wszystko dobrze?
Takie cuda dziś do mnie dotarły 🥰 jeszcze czekam na towar od innego sprzedawcy, ale pisał że wysyłka się opóźni niestety... ubranka na początek już mam. Dostałam sporo od znajomej, która urodziła w lutym 😉 mam zamiar dokupić jeszcze tylko pajace do szpitala 56 bo 62 już mam 😉
20200415_122239.jpg

reklama
@Suzie_suzanna witamy wsrod sierpniowek 💙 u nas tez chlopiec. Macie juz wybrane imie? 😀
Jezeli chodzi o wyprawke to ja powoli kupuje. Jestem zdania że Łatwiej ogarnąć to "na raty" niż wyrzucić sporo kasy na raz 😉
Wstrzymuje się tylko z wózkiem i lozeczkiem, mimo że mam już upatrzone😉 myślę że w czerwcu zakupie, a w lipcu chciałabym mieć już wszystko gotowe 😊

@Suzie_suzanna witamy wsrod sierpniowek 💙 u nas tez chlopiec. Macie juz wybrane imie? 😀
Jezeli chodzi o wyprawke to ja powoli kupuje. Jestem zdania że Łatwiej ogarnąć to "na raty" niż wyrzucić sporo kasy na raz 😉
Wstrzymuje się tylko z wózkiem i lozeczkiem, mimo że mam już upatrzone😉 myślę że w czerwcu zakupie, a w lipcu chciałabym mieć już wszystko gotowe 😊
Jeszcze nie mamy imienia 🤭 ale mój mąż jest Szwajcarem i chcemy wybrać takie imię, które będzie pasowało i w Szwajcarii i w Polsce 😅 także mamy trudny temat Haha 😅
A wy już macie ? 😊

Jeszcze nie mamy imienia 🤭 ale mój mąż jest Szwajcarem i chcemy wybrać takie imię, które będzie pasowało i w Szwajcarii i w Polsce 😅 także mamy trudny temat Haha 😅
A wy już macie ? 😊
Aaaa. To rzeczywiscie trudny wybor was czeka 😅U nas Antek 💙 myślę że tak już pozostanie, bo mieliśmy z mężem spory w tej kwestii, a to był jedyny kompromis 😀 teraz już oboje tak się zwracamy do brzuszka 🥰

Hejka dziewczyny, u mnie już na 100% dziewczynka, wzorowo rośnie i rozwija się, 25 tydzień i 588g szczęścia.
Mam takie pytanko do was bo ostatnio codziennie się budzę o 5 i nie mogę już spać poza tym mam takie kłucia w pachwinach lewej i prawej. Lekarzowi mówiłam ale nic powiedział więc nie wiem w czym rzecz.
Gratulację wszystkim mamusiom :)

@29moniska94 piękne imię ! Strasznie mi się podoba ! 😊 ale niestety my już mamy w rodzinie Antka i to mój chrześniak 🤭 wiec odpadło na starcie 🤷🏻‍♀️ Teraz ja robię swoją listę z imionami a mój mąż swoją i jak w końcu będzie mogł wrócić to porównany 😅 ciekawe czy jakieś wspólne się trafi 😅

@AndziulkaPol ja jestem w 21 tc i odczuwam od paru dni takie bóle 🤷🏻‍♀️ Pytałam dziewczyn tutaj i najprawdopodobniej to się rozciągają więzadła i nie ma czym się martwić :) ciało się przygotowuje do porodu :)

Hejka dziewczyny, u mnie już na 100% dziewczynka, wzorowo rośnie i rozwija się, 25 tydzień i 588g szczęścia.
Mam takie pytanko do was bo ostatnio codziennie się budzę o 5 i nie mogę już spać poza tym mam takie kłucia w pachwinach lewej i prawej. Lekarzowi mówiłam ale nic powiedział więc nie wiem w czym rzecz.
Gratulację wszystkim mamusiom :)
Też czasami kiepsko śpię, dziś np budziłam się co 1,5-2h :( ale nad ranem zwykle przysypiam. Dzisiaj nie mogłam wstać z łóżka, strasznie bolała mnie głowa, udało mi się dopiero po 10 ;/
po wypiciu kawki na szczęście mineło :)

Pogoda też dziś do bani, niby zimno nie jest, ale wieje tak, że mało głowy nie urwie...

Miłego dnia kobietki! ;)

@29moniska94 piękne imię ! Strasznie mi się podoba ! 😊 ale niestety my już mamy w rodzinie Antka i to mój chrześniak 🤭 wiec odpadło na starcie 🤷🏻‍♀️ Teraz ja robię swoją listę z imionami a mój mąż swoją i jak w końcu będzie mogł wrócić to porównany 😅 ciekawe czy jakieś wspólne się trafi 😅

@AndziulkaPol ja jestem w 21 tc i odczuwam od paru dni takie bóle 🤷🏻‍♀️ Pytałam dziewczyn tutaj i najprawdopodobniej to się rozciągają więzadła i nie ma czym się martwić :) ciało się przygotowuje do porodu :)
Oj fajny pomysł z tą lista imion. U nas niestety nie możemy nawet dwóch wymyśleć które by nam odpowiadały. Ciężko coś to widze.

reklama
Dzień dobry mamusie! Może wy pomożecie 🥺 czy wy tez przychodzicie takie straszne zaparcia ? Ja już nie wiem jak sobie z tym radzić😞 rano pije kefir z otrębami wieczorem to samo w ciągu dnia jem suszone śliwki i nic mnie nie rusza 😞 czuje, ze muszę a nie mogę... już nie wiem jakich sposobów próbować.. może wy coś doradzicie...

Do góry