reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

@29moniska94 pochwal się proszę co fajnego zamówiłaś dla siebie i Bobo?
@Straciatella przykro mi słyszeć takie wieści, ale do tego czasu na pewno coś znajdziecie. Głowa do góry!
@Suzie_suzanna witamy Cię na forum ;) Poza nieobecnością męża, z Tobą i dzidziusiem wszystko dobrze?
Takie cuda dziś do mnie dotarły 🥰 jeszcze czekam na towar od innego sprzedawcy, ale pisał że wysyłka się opóźni niestety... ubranka na początek już mam. Dostałam sporo od znajomej, która urodziła w lutym 😉 mam zamiar dokupić jeszcze tylko pajace do szpitala 56 bo 62 już mam 😉
20200415_122239.jpg

reklama
@Suzie_suzanna witamy wsrod sierpniowek 💙 u nas tez chlopiec. Macie juz wybrane imie? 😀
Jezeli chodzi o wyprawke to ja powoli kupuje. Jestem zdania że Łatwiej ogarnąć to "na raty" niż wyrzucić sporo kasy na raz 😉
Wstrzymuje się tylko z wózkiem i lozeczkiem, mimo że mam już upatrzone😉 myślę że w czerwcu zakupie, a w lipcu chciałabym mieć już wszystko gotowe 😊

@Suzie_suzanna witamy wsrod sierpniowek 💙 u nas tez chlopiec. Macie juz wybrane imie? 😀
Jezeli chodzi o wyprawke to ja powoli kupuje. Jestem zdania że Łatwiej ogarnąć to "na raty" niż wyrzucić sporo kasy na raz 😉
Wstrzymuje się tylko z wózkiem i lozeczkiem, mimo że mam już upatrzone😉 myślę że w czerwcu zakupie, a w lipcu chciałabym mieć już wszystko gotowe 😊
Jeszcze nie mamy imienia 🤭 ale mój mąż jest Szwajcarem i chcemy wybrać takie imię, które będzie pasowało i w Szwajcarii i w Polsce 😅 także mamy trudny temat Haha 😅
A wy już macie ? 😊

Jeszcze nie mamy imienia 🤭 ale mój mąż jest Szwajcarem i chcemy wybrać takie imię, które będzie pasowało i w Szwajcarii i w Polsce 😅 także mamy trudny temat Haha 😅
A wy już macie ? 😊
Aaaa. To rzeczywiscie trudny wybor was czeka 😅U nas Antek 💙 myślę że tak już pozostanie, bo mieliśmy z mężem spory w tej kwestii, a to był jedyny kompromis 😀 teraz już oboje tak się zwracamy do brzuszka 🥰

Hejka dziewczyny, u mnie już na 100% dziewczynka, wzorowo rośnie i rozwija się, 25 tydzień i 588g szczęścia.
Mam takie pytanko do was bo ostatnio codziennie się budzę o 5 i nie mogę już spać poza tym mam takie kłucia w pachwinach lewej i prawej. Lekarzowi mówiłam ale nic powiedział więc nie wiem w czym rzecz.
Gratulację wszystkim mamusiom :)

@29moniska94 piękne imię ! Strasznie mi się podoba ! 😊 ale niestety my już mamy w rodzinie Antka i to mój chrześniak 🤭 wiec odpadło na starcie 🤷🏻‍♀️ Teraz ja robię swoją listę z imionami a mój mąż swoją i jak w końcu będzie mogł wrócić to porównany 😅 ciekawe czy jakieś wspólne się trafi 😅

@AndziulkaPol ja jestem w 21 tc i odczuwam od paru dni takie bóle 🤷🏻‍♀️ Pytałam dziewczyn tutaj i najprawdopodobniej to się rozciągają więzadła i nie ma czym się martwić :) ciało się przygotowuje do porodu :)

Hejka dziewczyny, u mnie już na 100% dziewczynka, wzorowo rośnie i rozwija się, 25 tydzień i 588g szczęścia.
Mam takie pytanko do was bo ostatnio codziennie się budzę o 5 i nie mogę już spać poza tym mam takie kłucia w pachwinach lewej i prawej. Lekarzowi mówiłam ale nic powiedział więc nie wiem w czym rzecz.
Gratulację wszystkim mamusiom :)
Też czasami kiepsko śpię, dziś np budziłam się co 1,5-2h :( ale nad ranem zwykle przysypiam. Dzisiaj nie mogłam wstać z łóżka, strasznie bolała mnie głowa, udało mi się dopiero po 10 ;/
po wypiciu kawki na szczęście mineło :)

Pogoda też dziś do bani, niby zimno nie jest, ale wieje tak, że mało głowy nie urwie...

Miłego dnia kobietki! ;)

@29moniska94 piękne imię ! Strasznie mi się podoba ! 😊 ale niestety my już mamy w rodzinie Antka i to mój chrześniak 🤭 wiec odpadło na starcie 🤷🏻‍♀️ Teraz ja robię swoją listę z imionami a mój mąż swoją i jak w końcu będzie mogł wrócić to porównany 😅 ciekawe czy jakieś wspólne się trafi 😅

@AndziulkaPol ja jestem w 21 tc i odczuwam od paru dni takie bóle 🤷🏻‍♀️ Pytałam dziewczyn tutaj i najprawdopodobniej to się rozciągają więzadła i nie ma czym się martwić :) ciało się przygotowuje do porodu :)
Oj fajny pomysł z tą lista imion. U nas niestety nie możemy nawet dwóch wymyśleć które by nam odpowiadały. Ciężko coś to widze.

reklama
Dzień dobry mamusie! Może wy pomożecie 🥺 czy wy tez przychodzicie takie straszne zaparcia ? Ja już nie wiem jak sobie z tym radzić😞 rano pije kefir z otrębami wieczorem to samo w ciągu dnia jem suszone śliwki i nic mnie nie rusza 😞 czuje, ze muszę a nie mogę... już nie wiem jakich sposobów próbować.. może wy coś doradzicie...

Do góry