reklama
Joanulka
Fanka BB :)
Lista już poszła do administracji, w niedługim czasie będzie dostęp. Sprawdzajcie skrzynkę pocztowa z linkiem [emoji170]A co do prywatnego forum to juz cos wiadomo? Bo pisalam kilka dni temu i cisza
Ja nie czuję jeszcze ruchów lub nie potrafię tego rozpoznać. Ale czekam cierpliwie, nie mam jakiegoś parcia, wszystko w swoim czasie. Jutro jedziemy na małą podróż do Wrocławia pociągiem [emoji6] Wózki też oglądam. Czy nie będzie problemu jak wkleję tu link Allegro żebyście mogły zobaczyć i ocenic czy to dobry wybór? [emoji4] Moja wizyta dopiero 23 marca, juz nie mogę się doczekać,a jeszcze tyle czasu...
Pewnie wklejaj link
Anestia
Link do: Babyactive LEKKI wózek Mommy 3w1 fotelik PLUM coś takiego znalazłam. Szczerze to jestem kompletnie zielona w temacie co dobre, a co nie. Igunia będzie moim pierwszym dzieckiem może macie jakieś sprawdzone linki z dobrymi wózkami jeśli ten okazałby się niezbyt dobry?
Paulianna89
Link do: Babyactive LEKKI wózek Mommy 3w1 fotelik PLUM coś takiego znalazłam. Szczerze to jestem kompletnie zielona w temacie co dobre, a co nie. Igunia będzie moim pierwszym dzieckiem [emoji1348][emoji4] może macie jakieś sprawdzone linki z dobrymi wózkami jeśli ten okazałby się niezbyt dobry? [emoji4]
Spoko jest, tylko poszukaj czegoś bez fotelika, bo lepiej dokupić osobno, te łupiny nie mają atestów. Lepiej dokupić osobno, my mamy ten:
Link do: Fotelik Maxi-Cosi Citi 0-13Kg - Ceny i opinie - Ceneo.pl niedrogi a bezpieczny [emoji4]
mala.wiedzma.
Dokładnie tak. Fotelik kupujemy osobno z testami, atestami, gwiazdkami i najbezpieczniejsze jakie się da [emoji4]Spoko jest, tylko poszukaj czegoś bez fotelika, bo lepiej dokupić osobno, te łupiny nie mają atestów. Lepiej dokupić osobno, my mamy ten:
Link do: Fotelik Maxi-Cosi Citi 0-13Kg - Ceny i opinie - Ceneo.pl niedrogi a bezpieczny [emoji4]
Natalia :)
Link do: Babyactive LEKKI wózek Mommy 3w1 fotelik PLUM coś takiego znalazłam. Szczerze to jestem kompletnie zielona w temacie co dobre, a co nie. Igunia będzie moim pierwszym dzieckiem może macie jakieś sprawdzone linki z dobrymi wózkami jeśli ten okazałby się niezbyt dobry?
Wózek ładny ale ja doradzam jechać do sklepu i obejrzeć na żywo chociaż, porównasz wizualnie wielkość, wagę itd
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Zgodnie z tym, co napisałam, każda z Was która napisała do mnie wiadomość prywatną, otrzyma w odpowiedzi na wiadomość link do prywatnego wątku, jak tylko administracja potwierdzi nadanie dostępu. Nie, nie odpisuję na każdą wiadomość, ponieważ dostaję ich niemało, ale zawsze wysyłam link kiedy dostęp jest gotowy.Dziewczęta, wszystkie z Was które napisały mi priv zostały wysłane w wiadomości prywatnej do administracji z prośbą o dodanie do prywatnych Sierpniówek. Jak tylko dostanę info zwrotne, każdej z Was wyślę w odpowiedzi link do wątku
Joanulka
Hej, jestem tu nowa [emoji1]
Termin porodu na 30 sierpnia, z tego co wiadomo to będzie chłopak.
Pozdrawiam przyszłe mamy [emoji173]️
Witamy [emoji177] gratuluje synka!! Chłopaki na sierpniówkach rządzą [emoji170]
reklama