reklama
Machiatta
Fanka BB :)
Ja lubię i lato i zimę ale wolę jak jest tak pomiędzy 22-25 stopni latem nie jestem fanką upałów i opalania... Może przez kompleksy nie przepadam za basenami itd...No chyba że będzie takie "gorące" lato jak "zimna" zima...
Paulianna89
Mnie z synem zdarzało się pomykać, jest z lipca.
No jasne, że tak, ale jak jest ponad 30 stopni to nie zaleca się wychodzić z noworodkami.
Paulianna89
Ja lubię i lato i zimę [emoji4] ale wolę jak jest tak pomiędzy 22-25 stopni latem [emoji846] nie jestem fanką upałów i opalania... Może przez kompleksy nie przepadam za basenami itd...
Przed ciążą mogłam topić się na słońcu całe dnie, teraz już nie lubię [emoji23]
Wolę aktywnie się opalać [emoji16]
Bagi
Ja w sumie nie mam zachcianek...jedyne co to odrzuca mnie od kokosowych rzeczy, które przed ciążą mogłam jeść w każdej postaci...Boże czy tylko ja mam fazę na ogórki kiszone?
a.szczypiorek
A miała kontrolę?
Ja nie mam sily sie ruszac jak sa upaly ale wiosna tak z 2Przed ciążą mogłam topić się na słońcu całe dnie, teraz już nie lubię
Wolę aktywnie się opalać
Ja bardziej na kapuste kiszona. A tak to mam zachcianki na marchewki i pepsi. Przed ciaza nie lubilam takich rzeczy pic a teraz szklaneczka do obiadu obowiązkowo a to takie niezdroweBoże czy tylko ja mam fazę na ogórki kiszone?
pyzunia86
Pisałam do niej ponad tydzień temu i zero odzewu więc wygląda na to że ma to gdzieś.@GabrielaNowak85 co jakiś czas robi listę do administracji. Trzeba do niej na priv napisać
Bo jeśli ktoś pisze do niej to wystarczy odpisać ok przyjęłam albo coś w tym stylu
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Zastanów się zanim coś takiego napiszesz. Wyobraź sobie, że dostaję bardzo dużo wiadomości i nie wszystkim odpisuję. To jest oo żeby sobie zwrotkę ustawić i nie życzę sobie takich komentarzy.Pisałam do niej ponad tydzień temu i zero odzewu więc wygląda na to że ma to gdzieś.
Bo jeśli ktoś pisze do niej to wystarczy odpisać ok przyjęłam albo coś w tym stylu
reklama
Paulianna89
Pisałam do niej ponad tydzień temu i zero odzewu więc wygląda na to że ma to gdzieś.
To było średnio miłe [emoji849]