reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

Ja rozumiem i pyzunie i Gabi. Z jednej strony jak same widzicie Nasze publiczne forum jakoś nie tętni specjalnie życiem a z drugiej strony rozumiem,że Gabi ma natłok wiadomości , no i nie od niej zależy kiedy uzyska dostęp dla wszystkich sierpniówek do forum prywatnego.
Na innych forach (tak ,podczytuje dziewczyny z września czy staraczki możecie mieć mi to za złe) zawiązały się już jakieś więzi , dziewczyny stale coś piszą i jakoś to się kręci...

reklama
Pisałam wielokrotnie, że nie wysyłam pojedynczych użytkowniczek do administracji bo również adminów nie chcę zalewać wiadomościami. Robię to raz w tygodniu i częściej nie będę robić. Po stronie adminów to też trochę trwa. Została Was niewielka garstka bez dostępów, nic na to nie poradzę. Nie życzę sobie takich prywatnych wycieczek w moim kierunku.

Cześć, jak się macie dzisiaj? U mnie pada deszcz, nie śpimy od 5 bo synek dostał zapalenia krtani. Jest szaro, ponuro i jakoś tak nijak, ja jak co dzień mocno zamulona.

Cześć, jak się macie dzisiaj? U mnie pada deszcz, nie śpimy od 5 bo synek dostał zapalenia krtani. Jest szaro, ponuro i jakoś tak nijak, ja jak co dzień mocno zamulona.

U nas dziś za to słoneczko ale Synek po chorobie to spacer krótki [emoji4]

Jak mnie wkurza ten posmak metaliczny w ustach 🤢

U mnie cała noc wichura a teraz mżawka i szaruga. Ugotowałam pycha pomidorówkę i odpoczywam bo zaraz trzeba kończyć krokiety z mięsem [emoji6] później do biura zrobić projekt łazienki i z powrotem na sofke [emoji13]

Potrzebuje słońca!!! Nie wiem jak wytrzymam do połowy marca [emoji51]

reklama
Do góry