WitamyCześć dziewczyny! I Ja się pomału witam.Poroniłam pierwszą ciąże w tym roku w -kwietniu.Wczoraj zrobiłam test i okazał się pozytywny , wczorajsza beta pokazała 3 341.Wiec myśle ,że sie uda .Martwi mnie tylko to ,że ta beta tak wysoko wyszła,, a to dopiero 34dc.
Może bliźniaki ?
reklama
Hej dziewczyny,
Też się witam W poniedziałek beta 152. Chcę jeszcze jutro powtórzyć, bo jestem po 2 poronieniach i się denerwuję.
Też się witam W poniedziałek beta 152. Chcę jeszcze jutro powtórzyć, bo jestem po 2 poronieniach i się denerwuję.
Witaj który dcHej dziewczyny,
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Który dc? Na spokojnie powtórz betę, stres nam niewskazanyHej dziewczyny,
Avisia
Fanka BB :)
Z tymi kalkulatorami to jest dziwnie teraz wiekszosc mi pokazuje termin na 4 sierpnia i to po wynikach bety by sie zgadzalo ze moja jest kilka dni mlodsza od Twojej ciazyHeeeej. Ja dzisiaj 4t6d a aplikacja pokazuje termin na 31 lipca. W poniedziałek miałam betę 1566, a dzisiaj idę do lekarza w nadziei że już coś będzie widać
Avisia
Fanka BB :)
No beta faktycznie duza kto wie kto wieCześć dziewczyny! I Ja się pomału witam.Poroniłam pierwszą ciąże w tym roku w -kwietniu.Wczoraj zrobiłam test i okazał się pozytywny , wczorajsza beta pokazała 3 341.Wiec myśle ,że sie uda .Martwi mnie tylko to ,że ta beta tak wysoko wyszła,, a to dopiero 34dc.
Może bliźniaki ?
Wiem co czujesz ja tez mialam poronienie we wrzesniu ale jak widac szybko zobaczylam znowu dwie krechy oby tym razem bylo wszystko u Nas ok!
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Heeej Kamyczkowa Beta wysoka? Ja dzisiaj w 34dc, betę ostatnią robiłam w 31dc i wynosiła 1566, to jeśli rośnie z moim standardowym przyrostem to już powinna być dobrze powyżej 3 tysięcy trzymam mocno kciuki, a chciałabyś bliźniaki?Cześć dziewczyny! I Ja się pomału witam.Poroniłam pierwszą ciąże w tym roku w -kwietniu.Wczoraj zrobiłam test i okazał się pozytywny , wczorajsza beta pokazała 3 341.Wiec myśle ,że sie uda .Martwi mnie tylko to ,że ta beta tak wysoko wyszła,, a to dopiero 34dc.
Może bliźniaki ?
Który dc? Na spokojnie powtórz betę, stres nam niewskazany
Ciężko stwierdzić, bo mam nieregularne cykle. Ale patrząc na betę to 4t3d, więc termin w okolicach 4 sierpnia.
We wtorek idę do lekarza, więc może będę wiedzieć dokładnie.
reklama
Ja od stycznia tego roku ciążę prowadziła na NFZ ale poza darmowymi badaniami żadnych innych profitów. Teraz prywatnie prenatalne i tak będą darmowe bo wiek także zobaczęNo to mam wizytę na 17 grudnia. 2 stówki będzie mnie ta przyjemność kosztować Chyba zapiszę się jeszcze do kogokolwiek na nfz, żeby chociaż za badania dodatkowo nie płacić. A jak wy robicie ?