reklama
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Heeeej. Ja dzisiaj 4t6d a aplikacja pokazuje termin na 31 lipca. W poniedziałek miałam betę 1566, a dzisiaj idę do lekarza w nadziei że już coś będzie widaćWitam sie i ja. 4+4 beta dzisiaj 380, termin pokazuje na 1 sierpnia
Trzymam kciukiHeeeej. Ja dzisiaj 4t6d a aplikacja pokazuje termin na 31 lipca. W poniedziałek miałam betę 1566, a dzisiaj idę do lekarza w nadziei że już coś będzie widać
A Ty nie miałaś na 5 grudnia wizyty?Trzymam kciuki
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
To do mnie pytanie prawda? Tak tak, miałam na piątego grudnia, poczytałam opinie o lekarzu i się wycofałam generalnie teraz idę tylko do gina z prywatnej przychodni która ma umowę z moim pracodawcą, kosztuje mnie to 3pln miesięcznie i mogę robić za darmo większość badań. Do docelowego gina idę 17 grudnia, będę wtedy w 7t4d.A Ty nie miałaś na 5 grudnia wizyty?
Aaa no to jasne jak masz taką możliwość to idź będziesz spokojniejsza.To do mnie pytanie prawda? Tak tak, miałam na piątego grudnia, poczytałam opinie o lekarzu i się wycofałam generalnie teraz idę tylko do gina z prywatnej przychodni która ma umowę z moim pracodawcą, kosztuje mnie to 3pln miesięcznie i mogę robić za darmo większość badań. Do docelowego gina idę 17 grudnia, będę wtedy w 7t4d.
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Muszę zrobić takie podstawowe badania, THS i ferrytynę, zawsze miałam z tym problem. Nie przywiązuję się do tego lekarza, do większości z dopłatą byś nie poszłaAaa no to jasne jak masz taką możliwość to idź będziesz spokojniejsza.
reklama
Kamyczkowa
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny! I Ja się pomału witam.Poroniłam pierwszą ciąże w tym roku w -kwietniu.Wczoraj zrobiłam test i okazał się pozytywny , wczorajsza beta pokazała 3 341.Wiec myśle ,że sie uda .Martwi mnie tylko to ,że ta beta tak wysoko wyszła,, a to dopiero 34dc.
Może bliźniaki ?
Może bliźniaki ?