Dokładnie, dlatego jak wszystko będzie dobrze mam zamiar pracować tylko do stycznia po pare godzin aby być w domu już ok południa. Śmieszne jest to gdyż w poniedziałek skończyło mi się l4 które miałam od czerwca bo nie potrafiłam się pozbierać po poronieniu nastawiam się na urlop do końca listopada i od 2 grudnia do pracy a tu BangPowiem Ci że w Łodzi też średnio, mieszkam na obrzeżach, pełno tu domków jednorodzinnych (ale rożnie z mieszkańcami), palą czym się da, kiedy tylko robi się zimno powietrze tak śmierdzi że nie mogę okna otworzyć. Koszmar jakiś
reklama
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
O kurczę, to faktycznie, napracujesz się ale dobrze, grudzień będzie fajny i krótki, święta mi zawsze w robocie plany psują, bo za mało dni się robi i nie nadążam ze wszystkim będę pracować dopóki nic się nie będzie działo, tak przynajmniej teraz myślęDokładnie, dlatego jak wszystko będzie dobrze mam zamiar pracować tylko do stycznia po pare godzin aby być w domu już ok południa. Śmieszne jest to gdyż w poniedziałek skończyło mi się l4 które miałam od czerwca bo nie potrafiłam się pozbierać po poronieniu nastawiam się na urlop do końca listopada i od 2 grudnia do pracy a tu Bang
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Heeeej jak się czujesz? Jakieś wczesne objawy ciąży? Kiedy planowany lekarz?Witam się i ja, na razie po teście ciążowym. Internetowe kalkulatory podają termin na 5 sierpnia :-)
annajak
Fanka BB :)
Na razie fatalnie. Przez dwa dni zbijałam gorączkę paracetamolem, cała w strachu, ale było 39,5 w nocy. Teraz już lepiej jest. Ale strasznie boli mnie gardło. Mdli mnie trochę, nie mam apetytu, i nie mogę znieść zapachów gotowania. No to się wyżaliłam ehh.Heeeej jak się czujesz? Jakieś wczesne objawy ciąży? Kiedy planowany lekarz?
Dzisiaj się nie dodzwoniłam do rejestracji. Jutro będę próbować. Na nfz w tym roku nie ma szans u mnie w mieście. Mam nadzieję, że uda się prywatnie. Chciałabym wizytę 17 grudnia, wtedy byłby już mocny 6 tydzień, tak przynajmniej policzyłam.
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Różamama
Fanka BB :)
Hejka czy da się w tytule zmienić nazwę i dodać 2020 bo nie mogłam znaleźć wątku sierpniowki 2020 i założyłam ale już mi właśnie koleżanka pisze ze jest ten wątek i fajnie by było gdyby nas troszkę więcej było a szczerze szukałam takiego wątku i nie wpadłam na to żeby wpisać tylko sierpniowe mamy i innym tez może to utrudnić przyłączenie się
Oj ale to nie ja..@Klara84 dasz radę jako założycielka wątku dodać rok 2020 do tytułu?
reklama
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Przepraszam jestem ostatnio bystra jak woda.. wiadomo gdzieOj ale to nie ja..