reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

Powiem Ci że w Łodzi też średnio, mieszkam na obrzeżach, pełno tu domków jednorodzinnych (ale rożnie z mieszkańcami), palą czym się da, kiedy tylko robi się zimno powietrze tak śmierdzi że nie mogę okna otworzyć. Koszmar jakiś 😞
Dokładnie, dlatego jak wszystko będzie dobrze mam zamiar pracować tylko do stycznia po pare godzin aby być w domu już ok południa. Śmieszne jest to gdyż w poniedziałek skończyło mi się l4 które miałam od czerwca bo nie potrafiłam się pozbierać po poronieniu nastawiam się na urlop do końca listopada i od 2 grudnia do pracy a tu Bang 💪

reklama
Dokładnie, dlatego jak wszystko będzie dobrze mam zamiar pracować tylko do stycznia po pare godzin aby być w domu już ok południa. Śmieszne jest to gdyż w poniedziałek skończyło mi się l4 które miałam od czerwca bo nie potrafiłam się pozbierać po poronieniu nastawiam się na urlop do końca listopada i od 2 grudnia do pracy a tu Bang 💪
O kurczę, to faktycznie, napracujesz się 😉 ale dobrze, grudzień będzie fajny i krótki, święta mi zawsze w robocie plany psują, bo za mało dni się robi i nie nadążam ze wszystkim 😆 będę pracować dopóki nic się nie będzie działo, tak przynajmniej teraz myślę 🤔

Heeeej😘 jak się czujesz? Jakieś wczesne objawy ciąży? Kiedy planowany lekarz?
Na razie fatalnie. Przez dwa dni zbijałam gorączkę paracetamolem, cała w strachu, ale było 39,5 w nocy. Teraz już lepiej jest. Ale strasznie boli mnie gardło. Mdli mnie trochę, nie mam apetytu, i nie mogę znieść zapachów gotowania. No to się wyżaliłam ehh.

Dzisiaj się nie dodzwoniłam do rejestracji. Jutro będę próbować. Na nfz w tym roku nie ma szans u mnie w mieście. Mam nadzieję, że uda się prywatnie. Chciałabym wizytę 17 grudnia, wtedy byłby już mocny 6 tydzień, tak przynajmniej policzyłam.

Hejka czy da się w tytule zmienić nazwę i dodać 2020 bo nie mogłam znaleźć wątku sierpniowki 2020 i założyłam 😂😂😂 ale już mi właśnie koleżanka pisze ze jest ten wątek i fajnie by było gdyby nas troszkę więcej było a szczerze szukałam takiego wątku i nie wpadłam na to żeby wpisać tylko sierpniowe mamy i innym tez może to utrudnić przyłączenie się 🤩🤩🤪🤪

reklama
Do góry