paula9494
Fanka BB :)
O, przybijam piątkę Jest stres jakiś że sobie nie poradzisz czy raczej wszystko na luzie ?Ja mam prawie czternastomiesieczna córkę więc nie jesteś sama
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O, przybijam piątkę Jest stres jakiś że sobie nie poradzisz czy raczej wszystko na luzie ?Ja mam prawie czternastomiesieczna córkę więc nie jesteś sama
U nas to wpadka więc tr8che jednak się stresuje....O, przybijam piątkę Jest stres jakiś że sobie nie poradzisz czy raczej wszystko na luzie ?
O proszę pani, ja bym spała na okrągło. Trochę wróciły mi mdłości, bo miałam chwilę spokoju, ale dzisiaj najchętniej zawinęłabym się w kołdrę i poszła spać. Ale w sumie w pracy mam podobnieHej dziewczyny, ja dziś jestem nietomna.. Zasypiam dosłownie na stojąco, zero energii, dobrze, że weekendy wolne od pracy, bo dziś to bym w niej zasnęła  dotychczas w żadnej z ciąż tak nie miałam
Ja też na takiej byłam. Wystawiła mi skierowanie na usg ale powiedziała, żebym czekała co najmniej do szóstego tygodnia bo to za wcześnie. Zbadała mnie, powiedziała że szyjka wskazuje na wczesną ciążę, pobrana wymaz, dała skierowanie na wszystkie badania krwi i moczu, i tyle. Cierpliwie czekałamByłam na tej wizycie i w sumie nic z niej nie wyniosłam. Usg nie zrobiła bo za wcześnie. Zbadała mnie i na razie wyglada wszystko w porządku. Zobaczymy co będzie dalej.
Skoro nie jestem jedyna, to przestaję mieć wyrzuty sumieniaO proszę pani, ja bym spała na okrągło. Trochę wróciły mi mdłości, bo miałam chwilę spokoju, ale dzisiaj najchętniej zawinęłabym się w kołdrę i poszła spać. Ale w sumie w pracy mam podobnie
Za to mój lekarz mnie nie badał na fotelu, bo mówi, że to bez sensu i odrazu zaprosił mnie na usg do gabinetu obok. Był to czwarty tydzień i mignął nam pęcherzykByłam na tej wizycie i w sumie nic z niej nie wyniosłam. Usg nie zrobiła bo za wcześnie. Zbadała mnie i na razie wyglada wszystko w porządku. Zobaczymy co będzie dalej.
A ja dziś prawie z płaczem dzwoniłam do męża, bo nie umiałam końcówki od robota włożyćA ja znowu becze .. o wszystko przerażenie chyba wychodzi na prowadzenie nad radoscia