Ja mam prawie czternastomiesieczna córkę więc nie jesteś samaTak jeszcze nieśmiało witam się i ja pozytywny test, dodatnia beta i widoczny centymetrowy pęcherzyk. Z moich obliczeń to 5t1d. Za dwa tygodnie wizyta i czekamy na serduszko [emoji3531] w domu 14 miesięczny Synek [emoji3577] także będzie ciekawie! [emoji7]
reklama
Mimi1987
Fanka BB :)
Ja też się wczoraj popłakałam ze szczęścia, a lekarka na to "Jeszcze się nie ciesz". Ehhhhh.Wygląda na to, że jest ok. Szalone to uczucie, zobaczyć fasolkę na monitorze i usłyszeć bicie serca. Płakałam jak głupia termin jednak lipcowy ale nie wyganiajcie mnie co?
Ale jak tu się nie cieszyć???
Gratuluję fasolki i serduszka
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Fajny tekst od lekarza, bardzo motywujący, serio ja tam się cieszę i koniec, chyba nikt mi tego prawa nie odbierze, ale byłoby mi przykro gdyby mi lekarz tak powiedział. No niby wiem, że wszystko może się zdarzyć ale chyba zakładamy zawsze że wszystko będzie dobrze prawda?Ja też się wczoraj popłakałam ze szczęścia, a lekarka na to "Jeszcze się nie ciesz". Ehhhhh.
U
użytkownik 192
Gość
„Super” lekarka, nie ma co.Ja też się wczoraj popłakałam ze szczęścia, a lekarka na to "Jeszcze się nie ciesz". Ehhhhh.
Ja mam wizytę za półtorej godziny. Nie ze wzgledu ze test wczoraj pozytywny ale miałam już dużo wcześniej umówioną. Miałam iść na nią z pytaniem „co robić żeby się udało”
Ja i tak się jeszcze nie cieszę po przejściach. Pogadam dzisiaj z lekarką. Zobaczymy co będzie.
U
użytkownik 195
Gość
Na kiedy masz termin ?Ja też się wczoraj popłakałam ze szczęścia, a lekarka na to "Jeszcze się nie ciesz". Ehhhhh.
U
użytkownik 195
Gość
W takim układzie powodzenia ! I czekamy na wieści„Super” lekarka, nie ma co.
Ja mam wizytę za półtorej godziny. Nie ze wzgledu ze test wczoraj pozytywny ale miałam już dużo wcześniej umówioną. Miałam iść na nią z pytaniem „co robić żeby się udało”
Ja i tak się jeszcze nie cieszę po przejściach. Pogadam dzisiaj z lekarką. Zobaczymy co będzie.
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Napisz koniecznie po wizycie„Super” lekarka, nie ma co.
Mimi1987
Ja już się zdystansowałam do tej lekarki, ona już tak ma i staram się nie przejmować... Jak dowiedziałam się o stracie pierwszej ciąży - a było to puste jajo płodowe i też łzy mimowolnie mi poleciały to powiedziała "Nie ma co opłakiwać, bo tam nic nie było", za chwilę ugryzła się w język i powiedziała "no ale rozumiem, że się nastawiłaś na ciążę". Jest mało empatyczna, ale chodzę do niej, bo jest na NFZ i nie ma problemu żeby przychodzić nawet co tydzień jeśli jest potrzeba i zawsze robi USG.Będę chodzić też do innej lekarki, która jest świetna - w ramach pakietów medycznych, ale u niej kiepsko z terminami - mam dopiero na styczeńFajny tekst od lekarza, bardzo motywujący, serio ja tam się cieszę i koniec, chyba nikt mi tego prawa nie odbierze, ale byłoby mi przykro gdyby mi lekarz tak powiedział. No niby wiem, że wszystko może się zdarzyć ale chyba zakładamy zawsze że wszystko będzie dobrze prawda?
Masz rację, że nikt nam nie odbierze prawa do cieszenia się z każdej dobrej wiadomości dotyczącej ciąży
Mimi1987
Trzymam mocno kciuki!! Będzie dobrze!!„Super” lekarka, nie ma co.
reklama
Mimi1987
Wg wczorajszej wizyty na 3 sierpniaNa kiedy masz termin ?