reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

Ach, rozumiem. U mnie sporo rzeczy było wcześniej nie tak (na pewno miałam niejedną bio-chem), ale wyniki póki co ok i progesteron w normie. Stres tak czy siak 😕 życzę wszystkiego dobrego zatem i nuuuuuudnej ciąży 💪
Rozumiem. Trzymam kciuki zebysmy w sierpniu mogly szczesliwie bez komplikacji cieszyc sie maluszkami

reklama
Hej Dziewczyny.
Dołączam nieśmiało. Testy pozytywne, beta 69 dzisiaj. W sierpniu i we wrześniu miałam ciąże biochemiczne wiec jeszcze się nie cieszę.
Trzymam za Wszystkie kciuki !!

Hej sierpniowkeczki! [emoji4] Według aplikacji skończony 6 tydzień i 1 dzień. Miałam dzisiaj leciutkie "plamienie", naprawdę bardzo skąpe (mniejsze niż przy implantacji zarodka). Czytałam , że takie rzeczy się czasami zdarzają. Może mamy ze stażem się wypowiedzią, zaczynam się martwić. Dodam, że żadnych dodatkowych objawów nie ma poza standardowymi [emoji6] fajnie, że jest już nas tyle! [emoji3590]
Ważne jest przy plamieniu czy jest możliwości wystąpienia konfliktu serologicznego. Tzn grupa krwi Twoja i ojca dziecka czy są w konflikcie. Bo jeśli tak to według mojego lekarza powinno dawać się immunoglobuline przy jakimkolwiek plamieniu

Ważne jest przy plamieniu czy jest możliwości wystąpienia konfliktu serologicznego. Tzn grupa krwi Twoja i ojca dziecka czy są w konflikcie. Bo jeśli tak to według mojego lekarza powinno dawać się immunoglobuline przy jakimkolwiek plamieniu
Kochana tutaj nie ma możliwości, moja grupa to 0Rh+ a mąż A Rh- więc raczej nie będzie konfliktu 😉 na szczęście mam w poniedziałek w końcu na wizytę (o zgrozo!) prywatną, bo na NFZ dopiero w końcówce stycznia 😂

Ja też po badaniu, co prawda takie szybkie sprawdzające, ale jest pęcherzyk ciążowy i pęcherzyk żółtkowy w środku, jak to stwierdził mój ginekolog idealnych rozmiarów i sam fakt obecności pęcherzyka żółtkowego dobrze rokuje :) wiec jestem dobrej myśli 💪 😉 Za 2 tyg słyszymy bijące serduszko, a wizytę taka "normalna" mam 3 stycznia 😉🤗

reklama
Tak jeszcze nieśmiało witam się i ja :) pozytywny test, dodatnia beta i widoczny centymetrowy pęcherzyk. Z moich obliczeń to 5t1d. Za dwa tygodnie wizyta i czekamy na serduszko ♥️ w domu 14 miesięczny Synek ✌️ także będzie ciekawie! 😍

Do góry