Iwkar
Fanka BB :)
W sprawach z techniką CI nie pomogę wydaje mi się,że nie ma co narzekać jak piersi bolą gorzej chyba jak nie bola.. bo pojawia sie strach..,np. ja dziś w nocy sie przebudiłam kompletnie nie bolały mnie piersi, nawet spałam na brzuch, przez co macałam sie w nocy jak opętana i tak się bałam ze nie mogłam zasnąć..;/ ale rano juz bolały bardziej na szczęście.Dzień dobry Dziewczęta! Jak się czujecie? Piątkowo? Od rana walczę z techniką, chciałam zainstalować tapatalk, konto tutaj mam połączone z fejsem, chciałabym odpiąć fejsa bo nie mogę się zalogować do forum z apki a tymczasem forum chce wysłać hasło na maila, który kiedyś był podpięty pod fejsem ale już nie istnieje. I co teraz?
Dziś od rana trochę mi niedobrze i brzuch mocno ciągnie, a przez cycki nie mogę już spać na brzuchu co mocno daje mi w kość. Zastanawia mnie jedna rzecz, ospa wietrzna jest niebezpieczna w ciąży, nie byłam szczepiona ani nie chorowałam, i co teraz?
Jeżeli chodzi o ospę to nie wiem, na grype na pewno można się szczepić w ciązy ale na ospę szczerze mówiąc nie wiem;/ pewnie nie...