reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Ja myślałam że będę miała typowy objaw senności.. tymczasem przez cały dzień nie ziewam a w nocy budzę się po kilka razy 🤣 albo pobudka o 6 i już po spaniu

Mnie najbardziej dobija ten wzdety brzuch, mam wrażenie że wszyscy widzą, że jest większy :( ciężko będzie dotrzymać długo tajemnice. W poprzedniej ciąży powiedzieliśmy w 12 tyg. Poza tym teraz, gorzej się czuje niż ostatnio, mdli mnie cały czas..

Mnie najbardziej dobija ten wzdety brzuch, mam wrażenie że wszyscy widzą, że jest większy :( ciężko będzie dotrzymać długo tajemnice. W poprzedniej ciąży powiedzieliśmy w 12 tyg. Poza tym teraz, gorzej się czuje niż ostatnio, mdli mnie cały czas..
Tak, to racja ten wzdęty brzuch jest męczący mam wrażenie, że waże o 10 kg wiecej 🙄

Hej dziewczyny. Gratuluję wszystkim pozytywnych testów I bijacych serduszek 😍😍 mało się udzielam bo córka choruje, dziś idziemy do lekarza. Niestety mnie też dopadło. Katar ogromny, gardło boli że strach coś przełykac, głowa boli. Czuje się bardzo osłabiona. Może i mi coś lekarz doradzi chociaż nie wiem bo to lekarz dla dzieci. Zobaczymy. Muszę coś zrobić bo czosnek miod i cytryna nie pomagają...

Hej dziewczyny. Gratuluję wszystkim pozytywnych testów I bijacych serduszek 😍😍 mało się udzielam bo córka choruje, dziś idziemy do lekarza. Niestety mnie też dopadło. Katar ogromny, gardło boli że strach coś przełykac, głowa boli. Czuje się bardzo osłabiona. Może i mi coś lekarz doradzi chociaż nie wiem bo to lekarz dla dzieci. Zobaczymy. Muszę coś zrobić bo czosnek miod i cytryna nie pomagają...
No to kurujcie się dziewczynki nie chorujcie 🙂 ja pamiętam, że w pierwszej ciąży jak bolało mnie gardło to brałam tabletki Prenale n i nawet troszkę pomogły wiec może akurat na Ciebie też zadziałają ☺

Dziewczyny a jak z Waszą temperatura ciała ? Jest podwyższona czy w normie ? Ja mam w granicach 36.3 °C zawsze przed okresem tak miałam, boję się że jakby teraz spadła to nie będzie dobrze..

Dzień dobry Dziewczęta! Jak się czujecie? Piątkowo? Od rana walczę z techniką, chciałam zainstalować tapatalk, konto tutaj mam połączone z fejsem, chciałabym odpiąć fejsa bo nie mogę się zalogować do forum z apki a tymczasem forum chce wysłać hasło na maila, który kiedyś był podpięty pod fejsem ale już nie istnieje. I co teraz?
Dziś od rana trochę mi niedobrze i brzuch mocno ciągnie, a przez cycki nie mogę już spać na brzuchu co mocno daje mi w kość. Zastanawia mnie jedna rzecz, ospa wietrzna jest niebezpieczna w ciąży, nie byłam szczepiona ani nie chorowałam, i co teraz?

reklama
Dziewczyny a jak z Waszą temperatura ciała ? Jest podwyższona czy w normie ? Ja mam w granicach 36.3 °C zawsze przed okresem tak miałam, boję się że jakby teraz spadła to nie będzie dobrze..
ja jak mierzyłam ostatnio to 37 stopni, ale to też nie rano, tylko popołudniu;P

Do góry