Haha oto jest pytanie [emoji85][emoji848]
Ja sie poplakalam jak maz powiedzial, zeby wyrzucic baterie do smietnika, bo niszczy nasza planete i nie ma szacunku dla zycia na Ziemii.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha oto jest pytanie [emoji85][emoji848]
Mam tak samo ...myślałam, że to ja jestem jakaś inna [emoji6]Ja myślałam że będę miała typowy objaw senności.. tymczasem przez cały dzień nie ziewam a w nocy budzę się po kilka razy [emoji1787] albo pobudka o 6 i już po spaniu
Tak, to racja ten wzdęty brzuch jest męczący mam wrażenie, że waże o 10 kg wiecejMnie najbardziej dobija ten wzdety brzuch, mam wrażenie że wszyscy widzą, że jest większy ciężko będzie dotrzymać długo tajemnice. W poprzedniej ciąży powiedzieliśmy w 12 tyg. Poza tym teraz, gorzej się czuje niż ostatnio, mdli mnie cały czas..
No to kurujcie się dziewczynki nie chorujcie ja pamiętam, że w pierwszej ciąży jak bolało mnie gardło to brałam tabletki Prenale n i nawet troszkę pomogły wiec może akurat na Ciebie też zadziałają ☺Hej dziewczyny. Gratuluję wszystkim pozytywnych testów I bijacych serduszek mało się udzielam bo córka choruje, dziś idziemy do lekarza. Niestety mnie też dopadło. Katar ogromny, gardło boli że strach coś przełykac, głowa boli. Czuje się bardzo osłabiona. Może i mi coś lekarz doradzi chociaż nie wiem bo to lekarz dla dzieci. Zobaczymy. Muszę coś zrobić bo czosnek miod i cytryna nie pomagają...
ja jak mierzyłam ostatnio to 37 stopni, ale to też nie rano, tylko popołudniu;PDziewczyny a jak z Waszą temperatura ciała ? Jest podwyższona czy w normie ? Ja mam w granicach 36.3 °C zawsze przed okresem tak miałam, boję się że jakby teraz spadła to nie będzie dobrze..