Magda8888
Fanka BB :)
To ciebie juz tam nie powinno byc.....niewiem ale na twoim miejscu bym powiedziala jak sprawa wyglada i naprawde wez ten urlop kilka dni zostalo a tu chodzi o ciebie i dziecko.W pracy nie wiedzą bo nie chce jeszcze mówić póki nie byłam na USG. U mnie w pracy jest możliwość przejść tylko na pierwsze zmiany ale robisz prawie wszystko to co normalnie. Chyba że musiała bym czekać na życzliwość innych że ktoś przyjdzie i pomoże coś przenieść ciężkiego. Pracuje w zakładzie produkcyjnym. I same te opary chłodziw i olei napędowych, grafitu są napewno szkodliwe dla kobiety w ciazy
Ja pracuje w sklepie sporzywczo miesnym i odrazu powiedzialam w tej chwili siedze tylko na krzesle przy kasie i kasuje doslownie nic innego nie robie no czasem podloge umyje na koniec dnia ale tak to zadnego dzwigania nawet mnie kierowniczka opieprzyla ze chodze po sklepie mam siedziec z dups bo ona potem mnie szuka gdzie jestem czy aby gdzies nie padlam....ale tez mnie wyganiaja na l4 dlatego 11 ide ostatni dzien.
A zeby bylo zabawniej to ja od wrzesnia wrocilam po macierzynskim...kierowniczka prawie z krzesla spadla jak jej powiedzialam