reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

Aż mi przykro i nie będe cytować wypowiedzi Kolezanki, ale naprawde troche to słaba wypowiedz. To forum jest chyba tez do użlania sie nad ciaża z terminem na sierpien... wiec to, ze wyłam pol nocy bo mi cycki odpuchły i niedawno dziewczyny pisaly o pustych jajach to troche psyche zryło, wiec chcialam podpytać i sie pojżalac. A dzieki Wam uslyszalam kilka pocieszających słow i bylo mi dzisiaj lepiej. Z reszta widze, ze wątek jest caly dzien. Uwazam, ze taki problem jest bardziej na miejscu niz przezywanie czyjegos pustego testu. Masz pozytywny do dołączasz do grupy.. Świruska byla kazda z nas, ale zadna nie zrobila 20 str wątków ze zdjeciami testow i papalania o braku wolnego na zrobienie hcg... Kuźwa nie oceniajmy, bo za chwile mozemy stac po drugiej stronie z innym problemem...
Az sie z mężem pokłociłam i zabronil mi sie udzielac tu i denerwowac...

reklama
Heh ja mam tak samo, naczytam się i nakręcam, a później narzeczony mi zabrania czytać internety [emoji12][emoji28] My spędzamy sylwestra z Piccolo brzoskwiniowym [emoji23][emoji3590]

Aż mi przykro i nie będe cytować wypowiedzi Kolezanki, ale naprawde troche to słaba wypowiedz. To forum jest chyba tez do użlania sie nad ciaża z terminem na sierpien... wiec to, ze wyłam pol nocy bo mi cycki odpuchły i niedawno dziewczyny pisaly o pustych jajach to troche psyche zryło, wiec chcialam podpytać i sie pojżalac. A dzieki Wam uslyszalam kilka pocieszających słow i bylo mi dzisiaj lepiej. Z reszta widze, ze wątek jest caly dzien. Uwazam, ze taki problem jest bardziej na miejscu niz przezywanie czyjegos pustego testu. Masz pozytywny do dołączasz do grupy.. Świruska byla kazda z nas, ale zadna nie zrobila 20 str wątków ze zdjeciami testow i papalania o braku wolnego na zrobienie hcg... Kuźwa nie oceniajmy, bo za chwile mozemy stac po drugiej stronie z innym problemem...
Az sie z mężem pokłociłam i zabronil mi sie udzielac tu i denerwowac...
Czyli co? Możemy uzalac się na braki objawów, ale ona juz nie może uzalac na test, bo nie zrobiła bety i nie może nazywać się dziewczyna w ciąży z termienm na sierpień? Zawiewa hipokryzja, nie sądzisz?
Nie oceniajmy? Świetnie. To nie oceniajmy każdego jak leci, a nie traktujemy to wybiórczo i dwa dni później obrabiamy lasce dupę za plecami wrzucając screeny jej wszystkich wypowiedzi.
Każda z nas ma jakieś lęki, schizy i problemy. Większość dobrze wie, jak pragnienie zajścia w ciążę potrafi zrysowac mózg, że objawy ciąży widzi się w połowie cyklu, albo kiedy już się jest w ciąży to jak bardzo można sobie wkręcić rzeczy niczym z kosmosu. I to jest normalne (mniej, bądź bardziej, ale nadal normlane), że pyta się o tym na forum i rozmawia z ludźmi w podobnej sytuacji, ale z jakiej paki są wrzucane prześmiewcze posty na ten temat?
I to nie jest naprawdę trochę słabe?

I następnym razem, koleżanko, kiedy jednak odnosisz się do mojego postu, to prosiłabym żebyś jednak go zacytowała, żeby na pewno mi nie umknął i żebym mogła na niego odpowiedzieć.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry