reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Ja pół dnia w pracy nadrabiałam;D
U mnie sylwester przed TV z mężem, piesełem i picolo;D
A co się stało czemu zwolnienie?
Kochana niestety wczoraj rano powtórzyło mi się plamienie. Byłam znowu na sor na szczęście trafiłam na mojego lekarza prowadzącego (uff). Lekarz zakwalifikował moją ciążę jako zagrożoną i muszę dużo odpoczywać. A niestety praca stojąca i w chemii. Z dwojga złego odpocznę trochę. Widziałam za to wczoraj fasolę, jest dorodna ❤️, tworzy się łożysko. Za to duphaston + no-spa 4x dziennie.

Kochana niestety wczoraj rano powtórzyło mi się plamienie. Byłam znowu na sor na szczęście trafiłam na mojego lekarza prowadzącego (uff). Lekarz zakwalifikował moją ciążę jako zagrożoną i muszę dużo odpoczywać. A niestety praca stojąca i w chemii. Z dwojga złego odpocznę trochę. Widziałam za to wczoraj fasolę, jest dorodna ❤, tworzy się łożysko. Za to duphaston + no-spa 4x dziennie.
Praca faktycznie nieciekawa.. wiec lepiej, że teraz będziesz w domu;)
Gratulacje w takim razie, skoro dzidzia pięknie rośnie to na pewno będzie dobrze, musisz tylko stosować sie do zaleceń lekarza:D

Ale dziś u mnie chandra
Zero chęci do uśmiechu zero chęci do przebywania w towarzystwie
Z moim się poklocilam i stwierdziłam ze placzek ze mnie...
Brrr
A myślałam że poranek będzie tylko taki piorunski :/

Ale dziś u mnie chandra
Zero chęci do uśmiechu zero chęci do przebywania w towarzystwie
Z moim się poklocilam i stwierdziłam ze placzek ze mnie...
Brrr
A myślałam że poranek będzie tylko taki piorunski :/
My sie wczoraj poklocilismy. Juz pare dni sie zbieralo. Skonczylo sie na łzach 😂😂 nie wiem nawet dlaczego.. dawno klotni nie bylo i moj M podsumowal „no tak, raz na jakis czas trzeba”😅 ale oberwalo mu sie doslownie za wszystko

@GabrielaNowak85 zarazilas mnie snami
Śniło mi się że mój z racji pracy koncertowej jak co weekend był w pracy, odeszły mi wody i zamiast na pogotowie dzwonić wsiadlam sobie w autko.. Starszak obok... Jechaliśmy słuchając zdrajce metalu i nagle mlode mamo ONA już z ciebie wyszła i zamiast jechać na szpital wróciliśmy do domu 😬😬
Kochana, sen przedziwny 😶 często śnią Ci się rzeczy związane z porodem? Ciążą? Bo mi praktycznie wcale. Dzisiaj znów śnił mi się ten sam park, tylko tym razem spacerowałam po nim i czułam że ktoś mnie obserwuje a do chłopa nie mogłam się dodzwonić, i niby nic strasznego, ale widziałam z daleka jakieś dziwne postaci, ubrane na czarno, w kapeluszach, bałam się jak cholera. Obudziłam się spocona jak prosiak 🙈

Kochana, sen przedziwny 😶 często śnią Ci się rzeczy związane z porodem? Ciążą? Bo mi praktycznie wcale. Dzisiaj znów śnił mi się ten sam park, tylko tym razem spacerowałam po nim i czułam że ktoś mnie obserwuje a do chłopa nie mogłam się dodzwonić, i niby nic strasznego, ale widziałam z daleka jakieś dziwne postaci, ubrane na czarno, w kapeluszach, bałam się jak cholera. Obudziłam się spocona jak prosiak 🙈
Nie, poraz pierwszy ciazowy sen
Ale twoje sny są przerażające🙄

reklama
Nie, poraz pierwszy ciazowy sen
Ale twoje sny są przerażające🙄
Mi się jeszcze nic związanego z ciążą nie śniło 🤔 pamiętam za to kilka ciężkich snów o ciąży sprzed czasu kiedy w niej byłam 🤔 ale moje sny aktualnie poza strachem krążą wokół upodlonka z upokorzonkiem więc myślę że są odzwierciedleniem ukrytych pragnień 😂

Do góry